skoljobb.se

Olovslundskolan söker medarbetare till fritidshem

Regioner
Utgår

2018-09-02

Ansök nu

Olovslundskolan söker medarbetare till fritidshem

Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen ”Järfälla för alla framåt”. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb

Olovslundskolan är en F-5 skola med cirka 480 elever från förskoleklass till åk 5. Utav dem är cirka 380 elever inskrivna på fritidshem och klubb. Vi har nyrenoverade lokaler och skolan har ett tillagningskök där all mat lagas på plats till våra elever och personal.

Under läsåret 17/18 har vi lagt stort fokus på att utveckla fritidshemmens verksamhet och implementera den nya läroplanen.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker drivna och engagerade medarbetare till vår fritidshemsverksamhet och dig som vill vara med att utveckla och erbjuda våra elever en trygg och lärorik vistelse på fritidshemmen och på skolans raster.

Under skoltid kommer du att samverka och samarbeta tillsammans med lärare för att hjälpa eleverna att nå sina mål. Är du behörig att undervisa i bild eller musik kan undervisning komma att ingå i tjänsten.

Under eftermiddagstid arbetar du med att genomföra och utvärdera verksamheten tillsammans med dina kollegor på fritidshemmet utifrån läroplan och styrdokument.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med examen som grundlärare mot fritidshem eller fritidspedagog gärna med inriktning musik eller bild. Annan utbildning för arbete med barn kan vara meriterande om grundutbildning saknas.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag .

Dela detta jobb

Olovslundskolan söker medarbetare till fritidshem

Järfälla kommun