skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Beskrivning

Örbyskolan har gamla anor, den äldsta av våra åtta byggnader är från 1903. Skolan är centralt belägen mellan Högdalen och Älvsjö och har cirka 750 elever från förskoleklass till årskurs 9. Det finns goda kommunikationer med både buss och pendeltåg till och från skolan.

Arbetsplatsbeskrivning

Årskurs 1 har sina lokaler i ett mindre hus på skolgården tillsammans med en annan årskurs 1 klass. Båda klasserna har sina fritidslokaler i samma hus. 

Arbetsbeskrivning

Vår elevassistent blir nu föräldraledig ett år och därför söker vi en vikarie för en elev i årskurs 1 både under skoltiden och på fritids.  Du kommer vara den närmaste länken mellan vårdnadshavare och skolan och bör därför ha en god social förmåga vad gäller bemötande gentemot dessa. 

Kvalifikationer

Du ska helst ha en gymnasieutbildning inom omvårdnadsprogrammet, barn och ungdom eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig.

Kunskaper i teckenkommunikation är meriterande.

Du bör ha kunskap om elever i behov av särskilt stöd. Erfarenhet från liknande arbeten är en stor merit.

Du är lösningsinriktad, strukturerad, tålmodig och empatisk person som gillar att ta ansvar.

Du skapar goda och professionella relationer med elever, kollegor och föräldrar.

Övrigt

Vi lägger stor vikt vid din samarbetsförmåga och personlig lämplighet. 

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning    Heltid
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Referensnummer    2019/2166
Kontakt    
Virpi Rendahl, 0850845823

Örbyskolan söker elevassistent till årskurs 1

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-26

Ansök nu

Dela detta jobb