skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Beskrivning

Örbyskolan är byggd 1903 och ligger centralt belägen mellan Högdalen och Älvsjö. Skolan har cirka 750 elever från förskoleklass till årskurs 9. Det finns goda kommunikationer med både buss och pendeltåg till och från skolan.

Arbetsuppgifter

Som resurs för elev med diabetes/ elevassistent på mellanstadiet bidrar du till att både skoldagen och fritidshemstiden fungerar bra för eleven. Tillsammans med övriga kollegor medverkar du till att eleven mår så bra som möjligt under vistelsen i skolan. Du kommer också att ha tät kontakt med elevens vårdnadshavare.

Kvalifikationer

Som person är du strukturerad, engagerad, flexibel och ansvarstagande. Ditt elevfokus är tydligt och du har en positiv attityd till ditt arbete. Du har lätt att samarbeta och handlar i enlighet med fattade beslut. Du är lugn, stabil och har förmågan att fokusera på rätt saker.

Du ska helst ha en gymnasieutbildning inom omvårdnadsprogrammet, barn och ungdom eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du ska ha erfarenhet av att arbeta med barn med diabetes och som elevassistent. Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Övrigt 

Denna annons ligger ute med lång ansökningstid p.g.a. semester. Det innebär att intervjuer först kommer att hållas from 5/8. Om du efter att ha sökt denna tjänst får en anställning under sommaren, vänligen återta då denna ansökan.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2019-08-19
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    40 tim/v
Referensnummer    2019/4085
Kontakt    
Daniel Hedlund, 0850845884
Utbildningskrav    Gymnasium

Örbyskolan söker elevassistent till en elev med diabetes

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-08-03

Ansök nu

Dela detta jobb