skoljobb.se

Örbyskolan söker lärare i Idrott och Hälsa, åk 1-4

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-09-19

Ansök nu

Örbyskolan söker lärare i Idrott och Hälsa, åk 1-4

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt. I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

  • Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.
  • Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.
  • Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.
  • Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.

Örbyskolan är sedan hösten 2017 en F-9 skola med ca 740 elever. Skolan är belägen i ett trivsamt villaområde mellan Högdalens centrum och Älvsjö. Skolmiljön är lugn och trivsam och består såväl av äldre kulturminnesmärkta som nybyggda hus. Kommunikationerna är goda, bussförbindelse finns intill skolan. Läs mer på www.orbyskolan.stockholm.se .

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta tillsammans med två andra legitimerade idrottslärare. Undervisningen är detta läsår förlagd i åk 1-4 plus simning då tjänsten är utan mentorskap.

Kvalifikationer

Vi söker en legitimerad lärare i ämnet med behörighet att undervisa i årskurs F-9. Du är intresserad av att utveckla din egen profession och att driva utvecklingen i dina ämnen framåt. Du har goda ledaregenskaper och en förmåga att kommunicera och skapa positiva relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. Vi ser gärna att du är drivande i kollegialt lärande och är van att arbeta ämnesöverskridande. Då vi på Örbyskolan kommit långt med programmering i alla årskurser ses det som meriterande om du har och kan visa att du jobbat med det.

Övrigt

Skolan kan erbjuda pedagogisk, avgiftsfri lunch. Friskvårdstimme och friskvårdsbidrag på 1000 kr per år.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Snarast eller enligt ö.k.
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Ort    Stockholm
Referensnummer    2018/5718

Kontakt    
Daniel Hedlund, 08-50845884

Facklig företrädare    
Christina Löfmark, Lärarförbundet, 08-50845885
Marija Spanjevic, LR , 08-50845872

Sista ansökningsdag    2018-09-19
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Dela detta jobb

Örbyskolan söker lärare i Idrott och Hälsa, åk 1-4

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen