skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt. I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.
Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.
Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.
Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.
Örbyskolan är en F-9 skola med ca 750 elever. Skolan är belägen i ett trivsamt villaområde mellan Högdalens centrum och Älvsjö. Skolmiljön är lugn och trivsam och består såväl av äldre kulturminnesmärkta som nybyggda hus. Kommunikationerna är goda, bussförbindelse finns intill skolan. Läs mer på www.orbyskolan.stockholm.se.

Arbetsbeskrivning
Du ska undervisa i Spanska och Idrott och hälsa. I tjänsten ingår även uppdraget att vara mentor för en klass i årskurs 8. I din undervisning har du tillgång till en idrottssal samt ett rörelserum, båda salarna är utrustade med fast projektor och duk. I anslutning till skolan finns även bollplan med konstgräs samt närhet till skogsområden och simhall.

Tjänsten är ett vikariat för en föräldraledighet. Tjänsten har undervisning från åk 6 och uppåt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare. Du är intresserad av att utveckla din egen profession och att driva utvecklingen i dina ämnen framåt. Du har goda ledaregenskaper och en förmåga att kommunicera och skapa positiva relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. Vi ser gärna att du är drivande i kollegialt lärande och är van att arbeta ämnesöverskridande. 

Övrigt
Skolan kan erbjuda pedagogisk, avgiftsfri lunch. Friskvårdstimme och friskvårdsbidrag på 1000 kr per år.

Intervjuer sker löpande med annonseringen.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    20190812
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Referensnummer    2019/3000

Kontakt    
Daniel Hedlund, 0850845828
Facklig företrädare    
Linda Josdal, Lärarnas Riksförbund, 076-1245827
Malin Viberg, Lärarförbundet, 076-1245896
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Örbyskolan söker lärare i Idrott och hälsa och spanska, åk. 6-9, vikariat

Ansök nu

Dela detta jobb