skoljobb.se

Örbyskolan söker lärare i Ma/No/Tk åk6-9, vikariat

Ansök nu

Örbyskolan söker lärare i Ma/No/Tk åk6-9, vikariat

 

Arbetsplatsbeskrivning

I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt. I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

  • Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.
  • Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.
  • Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.
  • Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.

Örbyskolan är en F-9 skola med ca 750 elever. Skolan är belägen i ett trivsamt villaområde mellan Högdalens centrum och Älvsjö. Skolmiljön är lugn och trivsam och består såväl av äldre kulturminnesmärkta som nybyggda hus. Kommunikationerna är goda, bussförbindelse finns intill skolan. Läs mer på www.orbyskolan.stockholm.se.

Arbetsbeskrivning

Du ska undervisa i Ma/No/Tk i åk 6-9. Du kommer att tillhöra arbetslag 4-6 samt vara mentor i åk6.

Tjänsten är ett vikariat under vårterminen

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet att undervisa som lärare. Du är intresserad av att utveckla din egen profession och att driva utvecklingen i dina ämnen framåt. Du har goda ledaregenskaper och en förmåga att kommunicera och skapa positiva relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. Vi ser gärna att du är drivande i kollegialt lärande och är van att arbeta ämnesöverskridande. Meriterande är erfarenhet av arbete med trygghetsfrågor.

Övrigt

Skolan kan erbjuda pedagogisk, avgiftsfri lunch. Friskvårdstimme och friskvårdsbidrag på 1000 kr per år.

Intervjuer sker löpande med annonseringen.

Dela detta jobb

Örbyskolan söker lärare i Ma/No/Tk åk6-9, vikariat

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen