skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Örbyskolan är en F-9 skola med cirka 730 elever. Skolan är belägen i ett trevligt villaområde mellan Högdalen och Älvsjö. Skolmiljön är lugn och trivsam och goda tåg- och bussförbindelser finns. Läs mer på www.orbyskolan.stockholm.se.

Arbetsbeskrivning

Arbete som resurspedagog i åk 1.  I ditt uppdrag stöttar du en elev under hela skoldagen på ett sätt som bidrar till god kunskaps- och social utveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är öppen och flexibel. Du har lätt att skapa relationer med elever och är lyhörd för deras behov. Du är trygg i dig själv, vågar ställa krav och kan arbeta både självständigt och i team.

Dokumenterade erfarenheter av att leda grupper med goda resultat, som tex. lärarvikarie, tränare, kolloledare etc. är meriterande likaså om du har erfarenhet kring barn- och unga med olika neuropsykiatriska funktionsnedsättningar NPF.

Du är lugn, trygg, stabil, engagerad, ansvarstagande och har lätt att samarbeta med elever, vårdnadshavare och personal samt har god självinsikt. För dig är det naturligt att leda genom att skapa engagemang och delaktighet. Du har en god samarbetsförmåga och kan relatera till kollegor och elever på ett lyhört och smidigt sätt. Du kommunicerar på ett tydligt och lösningsfokuserat sätt, samt är som person mål- och resultatorienterad.

Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Övrigt

Du äter pedagogisk lunch med eleverna. 

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/6433
Kontakt
  • Virpi Rendahl, 0850845823
Publicerat 2018-10-08
Sista ansökningsdag 2018-10-22
Utbildningskrav Gymnasium

Örbyskolan söker resurspedagog till årskus 1

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-10-22

Ansök nu

Dela detta jobb