skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Örbyskolan är centralt belägen F-9- skola mellan Högdalen och Älvsjö. Skolan är från 1903 och har nuvarande cirka 750 elever. Det finns goda kommunikationer med både buss och pendeltåg till och från skolan.
Beskrivning och arbetsuppgifter

En av våra duktiga förskollärare ska studera vidare och därför söker vi dig som är legitimerad förskollärare alternativt grundskollärare (tidiga åldrar) eller har motsvarande kompetens och som vill förstärka vårt härliga gäng i förskoleklasserna under ett år. Möjlighet till förlängning kan finnas.

Du har kunskap och en idé om hur du tillsammans med dina två kollegor på avdelningen ska förverkliga läroplanens mål och värdegrund under elevernas heldag i förskoleklassen.

Du är van att arbeta med IT-verktyg samt har god förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift.

Kvalifikationer

I din yrkesroll är du engagerad, professionell och tar egna initiativ. Du är också ansvarstagande och strukturerad, med god förmåga att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är tillmötesgående i ditt bemötande av barn, vårdnadshavare och kollegor. Din samarbetsförmåga är mycket god eftersom du kommer att arbeta väldigt nära dina kollegor. Du hanterar konflikter på ett lyhört och konstruktivt sätt. Ditt elevfokus är tydligt, och återspeglas i ditt förhållningssätt i vardagen. Du tycker om att leda och motivera och delar med dig av dina erfarenheter och kunskaper. 

Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2019-08-12
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Referensnummer    2019/3128
Kontakt    
Virpi Rendahl, 0850845823

Örbyskolan söker vik förskollärare till Förskoleklassen

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-28

Ansök nu

Dela detta jobb