skoljobb.se

Östansjö skola söker lärare i förskoleklass!

Regioner
Utgår

2021-04-15

Ansök nu

Östansjö skola söker lärare i förskoleklass!

I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 16 000 invånare.

Vi på Östansjö skola söker nu en lärare i förskoleklass! 

Östansjö skola är en liten skola med ca 110 elever belägen mitt i samhället Östansjö, ca 8 km utanför Hallsberg. Det är en skola där alla elever är inkluderade, blir sedda och där det finns bra förutsättningar att skapa goda relationer. Pedagogerna samverkar tätt inom och mellan arbetslagen vilket ger en flexibilitet i skolans vardag. Vi räknar alla elever som allas! Verksamheten genomsyras av samsyn och tydligt ledarskap. Förtroendefullt samarbete mellan hem, skola och fritidshem är betydelsefullt för att skapa en helhetssyn kring varje elevs utveckling.

På Östansjö skola har alla förutsättningar att lyckas! Vår målsättning är att skapa en god miljö för bildning, tänkande och kunskapsutveckling. Detta gör vi genom att möta varje individ med respekt för sin person och sitt arbete, samt ge en trygg miljö och positiv framtidstro.

Vi erbjuder dig:

  • Trivsam arbetsplats med positiva och glada kollegor samt barn.

  • Mindre skola med stora möjligheter.

  • En personlig bärbar dator samt iPad.

  • Konkurrenskraftig lön och individuell lönesättning.

  • Goda utvecklingsmöjligheter.

Denna tjänsten innebär möjligheter till utmaningar inom hela skolans verksamhet. Dina möjligheter att utvecklas som pedagog och människa är goda då skolan hela tiden strävar efter hög delaktighet och en god arbetsmiljö där ett helhetstänk prioriteras.

Kvalifikationer:

För att vara kvalificerad för tjänsten behöver du ha lärarexamen för arbete i förskoleklass. Du är förtrogen med läroplanen och andra styrdokument och har förmåga att omsätta teori till praktik. Vidare har du god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift. Du har även en god förmåga och driv att aktivt delta i skolans förändringsarbete i relation till skolans utvecklingsplan. Vi arbetar utifrån den kompetenta eleven där inflytande och delaktighet är viktigt.

Som person stimuleras du av att arbeta i en social gemenskap med högt i tak och fokus på verksamhetsutveckling. Vi tror att ditt arbete präglas av ambitiösa intentioner till utvecklande arbetsmetoder. Att du har en förmåga att arbeta självständigt men också i samarbete med kollegor ser vi som självklart för att utveckla hög kvalitet i elevernas utbildning.

I ditt dagliga arbete skall du kunna möta människor med inlevelse och empati. Som pedagog har du en god förmåga att skapa och bibehålla relationer med främst elever och kollegor men också deras vårdnadshavare. Slutligen ser vi att du är positiv, glad, trygg och entusiastisk i ditt arbete. Du är även flexibel och ser möjligheter med olika anpassningar i verksamheten. Du sätter elevernas behov först.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande kvalifikationer: 

  • Erfarenhet av arbete som lärare i förskoleklass.

  • Erfarenhet av dokumentation.

  • Erfarenhet av ett formativt arbetssätt.

  • Goda IT-kunskaper.

Övrig information:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Din ansökan med merithandlingar och löneanspråk vill vi ha senast 2021-04-15.

Välkommen med din ansökan!

Vi gör aktiva val avseende rekryteringsstöd och exponering inför varje rekrytering varför vi undanber oss direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.

Fackliga företrädare nås via kommunens kontaktcenter Hallsbergs kommun, 0582-685000

Kontaktpersoner
Anna Gustafsson
Rektor
0582-686400
anna.gustafsson@edu.hallsberg.se

Dela detta jobb

Östansjö skola söker lärare i förskoleklass!

Hallsbergs kommun