skoljobb.se

Österledskolan söker en NO-lärare i världsklass till årskurs 7-9

Företag Halmstads kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-08-20

Ansök nu

Österledskolan söker en NO-lärare i världsklass till årskurs 7-9

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 14 300 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 600 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset.

ARBETSUPPGIFTER
Är du en ny eller en erfaren lärare som vill arbeta i en pedagogisk miljö med stort engagemang för utveckling med tydligt elevfokus? Då är du den vi söker!

Som lärare på Österledskolan förväntas du vara aktiv, kreativ och medskapande i skolans utveckling för att möta dagens men även morgondagens behov.
På vår skola kommer du att möta ett engagerat initiativrikt kollegium som ligger långt fram i sina pedagogiska tankar. Med våra gemensamma överenskommelser om hur undervisningen ska bli framgångsrik kommer du aldrig att arbeta ensam. Detta arbete kommer att ha ett stort fokus under läsåret 18/19. Här kan du vara med och påverka undervisningens form, struktur och innehåll.

Är du en social person som har ett tydligt ledarskap i klassrummet med en stabil värdegrund som överensstämmer med styrdokumenten och vill ingå i ett stöttande kollegium för att själv utvecklas som lärare. Då ska du söka dig till oss.

Vi kan matcha din utveckling och vi vill att du ska matcha vår!

KVALIFIKATIONER
Lärarexamen/Lärarlegitimation med inriktning NO.

Meriterande ämnesbehörighet: NO tillsammans med annan ämneskombination

Intervjuer kommer ske löpande.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Om du erbjuds anställning inom barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Österledskolan söker en NO-lärare i världsklass till årskurs 7-9

Halmstads kommun