skoljobb.se

Övergripande specialpedagog (speciallärare) till Tungelsta skola åk 4-6

Företag Haninge kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2021-06-30

Ansök nu

Övergripande specialpedagog (speciallärare) till Tungelsta skola åk 4-6

Tungelsta skola är "skolan mitt i byn", en lantlig idyll i södra delen av Haninge kommun. Vi har storstaden i form av Stockholms City på bekvämt pendelavstånd, ca 30 minuter med bil (eller pendeltåg). Skolan ligger fem minuters promenad från stationen.

Skolans vision är Vilja, Våga, Vara nyfiken!

Tungelsta skola är organiserad i årskursvisa arbetslag F-9. Varje arbetslag leds av en utvecklingsledare. På skolan har vi ca 940 elever och vi är ca 120 medarbetare. Alla i teamet är  delaktiga för elevernas bästa och vi har inställningen att alla barn gör rätt om de kan. På Tungelsta skola bedriver vi ett systematiskt kvalitetsarbete för ökad likvärdighet och goda studieresultat. 

Vi söker dig som är legitimerad lärare med specialpedagogisk vidareutbildning! 

Du har erfarenhet av att handleda arbetslag/pedagoger i arbetet med att utveckla en inkluderande lärmiljö för alla elever Du har också arbetat med olika screeningmaterial som en del i att kartlägga elevunderlaget. Vidare har du god erfarenhet av arbetet med pedagogiska utredningar -och utformandet av eventuella stödinsatser/åtgärdsprogram. Du kan även handleda pedagogerna i processen. 

Du kommer att ha ett övergripande ansvar för att leda utvecklingen kring elevernas lärmiljö i enheten. Som en del i detta kommer du regelbundet att träffa respektive arbetslag tillsammans med representanter för elevhälsoteamet. Du kommer även att ingå i skolans elevhälsoteam, där vi har ett salutogent förhållningssätt. Du arbetar även ute i verksamheten som en del i att vara nära undervisningen och handleda pedagogerna. Du undervisar elever i behov av stöd. Du har ett elevnära fokus och samarbetar gärna med övriga kollegor.

Du har ett positivt förhållningssätt och ser varje individs potential! Vi vill att DU med dina kunskaper och erfarenheter bidrar till en fortsatt skolutveckling -  tillsammans med oss! 

Om du är intresserad kontakta gärna bitr. rektor Carola Vårkruse 08-606 82 04, för att berätta om din bakgrund och få mer information om uppdraget. 

Intervjuer kommer att genomföras löpande under tiden för annonsering, tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringstiden har gått ut. Vi undanber oss externa rekryteringskanaler.

Dela detta jobb

Övergripande specialpedagog (speciallärare) till Tungelsta skola åk 4-6

Haninge kommun