skoljobb.se

Oxhagsskolan söker legitimerad lärare mot fritidshem/fritidspedagog

Ansök nu

Oxhagsskolan söker legitimerad lärare mot fritidshem/fritidspedagog

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt. I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Oxhagsskolan är en grundskola F-6 som ligger i Akalla (ca 20 min från T-centralen med tunnelbana) med närhet till både skog och 4-H gård. Skolan består idag av ca 320 elever och 60 medarbetare. Hos oss är alla våra barn allas glädje och ansvar! Vi ligger långt i framkant när det gäller IKT, alla våra pedagoger och elever har en personlig surfplatta och varje klassrum har en interaktiv skrivtavla. Vi vill också utveckla fysisk aktivitet och rörelseglädje på skolan. Vi har goda resultat och en stabil ekonomi.

Arbetsplatsbeskrivning

Tillsammans med skolans övriga pedagoger i arbetslaget 1-3 är du med och driver och utvecklar pedagogiken till den allra bästa för våra elever. I skolans närhet finns tillgång till bl a ishall, simhall, idrottshall, klättercenter, 4-H gård, lekplatser och naturreservat vilket ger unika förutsättningar för rörelseglädje och för att skapa en meningsfull fritid för våra elever.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad grundlärare mot fritidshem. 

Meriterande om du har erfarenhet eller utbildning inom idrottslivet och vana av att leda fysiska aktiviteter.

Som person är du mogen och stabil och har lätt för att samarbeta. Du arbetar mot uppsatta mål och fokuserar på resultat. Det är naturligt för dig att reflektera över ditt arbete både enskilt och med kollegor. Du är mån om att skapa en trygg lärandemiljö grundad på ömsesidig respekt, du gör eleverna delaktiga i planeringen och har god förståelse för elevers olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Vi ger dig möjlighet att växa och göra karriär

Som lärare i Stockholms stads skolor har du möjlighet till både handledning och coachning. Vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat. Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling.

Läs mer på http://pedagogstockholm.se.

Du som är nyexaminerad lärare skapar tillsammans med skolans rektor och din mentor en plan för introduktionsperioden.

Övrigt

Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder. Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%

Ort    Stockholm/Akalla
Län    Stockholms län
Land    Sverige
Referensnummer    2018/5874

Kontakt    
Adrian Malmber, rekryteringskonsult, 076 121 1731
Carl Colliander, Bitr Rektor, 076 124 57 42
Facklig företrädare    
Marianne Bäckström, LR, marianne.backstrom@stockholm.se
Yasemin Ergin, Lärarförbundet, yasemin.ergin@stockholm.se

Dela detta jobb

Oxhagsskolan söker legitimerad lärare mot fritidshem/fritidspedagog

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen