skoljobb.se

Oxhagsskolan söker legitimerad lärare till lågstadiet

Ansök nu

Oxhagsskolan söker legitimerad lärare till lågstadiet

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt. I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna.

Oxhagsskolan är en grundskola F-6 som ligger i Akalla, Kista med närhet till både skog och 4-H gård. Skolan består idag av cirka 330 elever och 60 medarbetare. Hos oss är alla våra barn allas glädje och ansvar. Vi ligger långt i framkant när det gäller IKT, alla våra pedagoger har en personlig surfplatta och varje klassrum har interaktiv skrivtavla. Vi har goda resultat och en stabil ekonomi.

Vi tycker
- om att ha ett nära kollegialt samarbete där vi arbetar prestigelöst för alla våra elevers bästa
- att stor möjlighet att påverka verksamheten bidrar till den goda arbetsmiljön
- att det är viktigt att ha roligt tillsammans på jobbet
Tycker du som vi?

Lär gärna mer på Oxhagsskolan

Arbetsbeskrivning
Du kommer att undervisa i ett årskursarbetslag bestående av tre lärare (s.k tre-lärarsystem), en specialpedagog på halvtid samt fritidspersonal som tillsammans ansvarar för två klasser. Vi söker dig som vill dela glädje och utmaningar tillsammans med trevliga, erfarna och positiva kollegor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare för lågstadiet. Som person är du strukturerad, mogen och stabil och har lätt för att samarbeta. Du reflekterar över ditt arbete på ett systematiskt sätt och är mån om att skapa en trygg lärandemiljö grundad på ömsesidig respekt. Du kommunicerar på ett tydligt sätt och du ser det kollegiala lärandet som en självklar utgångspunkt för att skapa ny och fördjupad kunskap. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ger dig möjlighet att växa och göra karriär 
Som lärare i Stockholms stads skolor har du möjlighet till både handledning och coachning. Vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat. Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling. Läs mer på http://pedagogstockholm.se. Du som är nyexaminerad lärare skapar tillsammans med skolans rektor och din mentor en plan för introduktionsperioden.

Övrigt
Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2018-08-13 el enl ök
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%

Ort    Stockholm/Akalla
Län    Stockholms län
Land    Sverige
Referensnummer    2018/4723

Kontakt    
Ann-Christin Sundell, Rektor, ann-christin.sundell@stockholm.se
Adrian Malmberg, Rekryteringskonsult, adrian.malmberg@stockholm.se

Facklig företrädare    
Marianne Bäckström, LR, marianne.backstrom.neves@stockholm.se
Yasemin Ergin, Lärarförbundet, yasemin.ergin@stockholm.se

Sista ansökningsdag    2018-08-17
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Dela detta jobb

Oxhagsskolan söker legitimerad lärare till lågstadiet

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen