skoljobb.se

Oxledsskolan växer - vi söker en lärare i åk 4 eller 5

Företag Partille kommun
Regioner
Utgår

2019-08-23

Ansök nu

Oxledsskolan växer - vi söker en lärare i åk 4 eller 5

Om arbetsplatsen

Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg, dvs förskoleverksamhet och skolbarnomsorg. Förvaltningen ansvarar även för kommunens utbildningsverksamhet inom; förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola, kommunalvuxenutbildning, svenskundervisning och uppdragsutbildningar. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

Arbetsuppgifter

Välkommen till oss på Oxledsskolan! 

Oxledsskolan ligger naturskönt i södra Sävedalen med närhet till både Partille centrum och Göteborg. 

Inför terminsstart har vi växt med två klasser och vi söker därför en lärare med bred ämnesbehörighet för undervisning i antingen årskurs 4 eller 5. Som lärare hos oss kommer du ha ett nära samarbete med dina kollegor där ni samplanerar och utvärderar undervisningen för alla elever i er årskurs. Vi arbetar för att vi ska ha ett ämne var som vi ansvarar för i de olika klasserna, men vi är flexibla i vårt arbete och löser situationer tillsammans. Alla elever är våra elever.

På skolan arbetar vi med en kollegial modell som heter ämnesdidaktiskt kollegium (ÄDK). Syftet med ÄDK är att utveckla undervisningen och förbättra elevernas lärande genom kollegialt arbete. Arbetet drivs framåt med hjälp av professionella samtal i ÄDK-grupper, två timmar varje vecka. Vi samtalar om vårt professionella uppdrag dvs. vår pedagogiska verksamhet och planerar undervisningen systematiskt genom erfarenhet och teori. Vi diskuterar didaktiska dilemman och hur vi ska genomföra aktiviteter samt analyserar våra lektioner och utvärderar eleverna lärande tillsammans. Vi bjuder också in till öppna lektioner som vi sedan utvärderar gemensamt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med ämnesbehörighet för årskurs 4 och/eller 5. Till vårt lärarteam söker vi dig med initiativförmåga som motiveras av samarbete och utvecklande av arbetssätt. Du har en god samarbetsförmåga och ett flexibelt förhållningssätt där du kan anpassa dig till rådande situationer och förutsättningar. Vidare är du lugn och trygg i din roll, och lägger fokus på att planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse

Övrigt

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
 

Kontakt

Fackliga företrädare

Dela detta jobb

Oxledsskolan växer - vi söker en lärare i åk 4 eller 5

Partille kommun