skoljobb.se

Pedagog i svenska/SO åk 7-9

Regioner
Utgår

2019-04-22

Ansök nu

Pedagog i svenska/SO åk 7-9

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Du vågar mer

På Gustavslundsskolan tar vi vara på våra olikheter, för vi tror på mångfald på riktigt. Vi förväntar oss att du utmanar och provar nytt när du har en idé som du tycker verkar bättre. Tillsammans övar vi på att våga ännu mer.

Du gör annorlunda

Din viktigaste uppgift är att inspirera till nyfikenhet, kreativitet och kunskap. Genom att ta vara på elevernas drivkraft i lärandet och se varje barns lärpotential, gör du undervisningen både individuell och kreativ.

På Gustavslundsskolan anpassar du din undervisning till elevernas olikheter. Tillsammans med nytänkande inspiratörer från olika delar av samhället ger du dina elever många och rika möjligheter att lära i ett meningsfullt sammanhang på riktigt.

Du vill veta mer

På Gustavslundsskolan är det viktigt att vi vet varför vi gör som vi gör. Därför bygger vi vårt arbete på forskning och vetenskaplig grund.

Du delar med dig

På Gustavslundsskolan tror vi på kollegialt lärande som ett av de bästa sätten att utveckla skolan. Vi delar med oss av vår erfarenhet och sprider framgång och lärdomar mellan varandra och mellan våra olika verksamheter i Helsingborgs stads skolor.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är utbildad och legitimerad lärare i svenska och SO ämnen för årskurserna 7-9.

Du ska ansvara för elevernas lärande i ämnet svenska och i de fyra SO-ämnena tillsammans med andra behöriga lärare i team 7-9.

Du är mentor

Du delar med dig av din erfarenhet och dina kunskaper inom din ämneskompetens samt lärarkompetens.

Tillsammans med kollegor fortsätta att utveckla Gustavslundsskolan. Arbeta utifrån ledorden "relation - innovation - kommunikation - annorlunda" (R.I.K.A)

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad lärare i svenska och de fyra SO-ämnena alt något eller några SO-ämne.

Du måste tycka att det är spännande att allt är nytt, att ingenting är färdigt, eftersom det är du och alla vi andra som tillsammans ska forma Gustavslundsskolan för våra elever.

Vi förväntar oss att du utmanar och provar nytt när du har en idé som du tycker verkar bättre. Tillsammans övar vi på att våga ännu mer.

Din viktigaste uppgift är att inspirera till nyfikenhet, kreativitet och kunskap. Genom att ta vara på elevernas drivkraft i lärandet och se varje barns lärpotential, gör du undervisningen både individuell och kreativ.

På Gustavslundsskolan tror vi på kollegialt lärande som ett av de bästa sätten att utveckla skolan. Vi delar med oss av vår erfarenhet och sprider framgång och lärdomar mellan varandra och mellan våra olika verksamheter i Helsingborgs stads skolor

På Gustavslundsskolan är det viktigt att vi vet varför vi gör som vi gör. Därför bygger vi vårt arbete på forskning och vetenskaplig grund.

Det allra viktigaste är att du har ett stort hjärta och vet att goda relationer, innovativt tänkande och kommunikation är nyckeln till framgång, både för dig och dina elever. På så sätt blir vi rika tillsammans. Det är Gustavslundsskolans fundament

Välkommen med din ansökan snarast möjligt då vi tillämpar löpande urval.

ÖVRIGT
Bifoga din lärarlegitimation och/eller ditt examensbevis
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF

Dela detta jobb

Pedagog i svenska/SO åk 7-9

Helsingborgs Stad