skoljobb.se

Pedagog/lärare Gymnasiesärskolans individuella program Marks gymnasieskola

Företag Marks kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-01-24

Ansök nu

Pedagog/lärare Gymnasiesärskolans individuella program Marks gymnasieskola

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en urstark ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Inte så märkligt eftersom allt fler får upp ögonen för vilken livskvalitet vi erbjuder. Med närheten till Borås, Göteborg och Varberg finns alla möjligheter att njuta av natur, hav och storstadspuls. Detta samtidigt som just Du kan vara talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.

Marks Gymnasieskola ligger i moderna lokaler mitt emellan Skene och Kinna, i Marks kommun. Marks Gymnasieskola har ca 1000 elever. Skolan ligger i Kunskapens hus, som inrymmer flera skolformer och verksamheter, även kulturskola och Vuxengymnasium.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att ingå i ett arbetslag med både pedagoger och elevassistenter på Gymnasiesärskolans individuella program. I ditt uppdrag som lärare på Gymnasiesärskolans individuella program ingår att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet, enskilt samt i arbetslag. Att hitta strategier för att nå varje elev och stärka denne i sin kunskapsutveckling samt personliga utveckling.
I din roll är du delaktig för att skapa en trygg grund för våra elever som har stort behov av stöd, individanpassad pedagogik och social träning. En viktig del i arbetet är att stimulera och motivera eleverna att utveckla sina förmågor och skapa möjligheter för lärande. Det ingår även dokumentation enligt styrdokument.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad lärare/speciallärare med inriktning utvecklingsstörning, eller det arbetsgivaren anser likvärdigt. Erfarenhet av tecken som stöd och andra kompensatoriska läromedel.
Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi ser gärna manliga sökande.

ÖVRIGT
Tjänsten annonseras under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Marks kommun har upphandlade avtal.

Dela detta jobb

Pedagog/lärare Gymnasiesärskolans individuella program Marks gymnasieskola

Marks kommun