skoljobb.se

Pedagog med vårdutbildning

Företag Haninge kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-09-05

Ansök nu

Pedagog med vårdutbildning

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Välkommen att utvecklas med oss

Vi söker en resurspedagog med vårdkunskaper där du samarbetar med en personlig assistent.

Ditt uppdrag

Som resurs i barngruppen skall du tillsammans med arbetslaget på förskolan arbeta i barngruppen med ett särskilt uppdrag för ett barn med särskilda rättigheter.

Det här söker vi hos dig

Pedagogerna på våra förskolor ska ha ett förhållningssätt där lustfyllt lärande och utforskande är i fokus. Barnen ska ges möjlighet att utveckla sin  nyfikenhet och upptäckarglädje samt känna tilltro till sin egen förmåga och sin inneboende kreativitet.

Vi tycker det är viktigt att förskolan speglar samhället. Vi ser olikheter och kulturell mångfald som en tillgång i verksamheten.

Du ska vara insatt i Barnkonventionen samt ha en vilja att arbeta för barns rättigheter. 

Kvalifikationer

Erfarenhet av att arbeta som resurs i barngrupp

Vårdutbildning

Trygg och stabil

Uppdraget kan komma att förlängas beroende på verksamhetens behov

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Dela detta jobb

Pedagog med vårdutbildning

Haninge kommun