skoljobb.se

Pedagog till Munktorpsskolan

Företag Köpings kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-08-21

Ansök nu

Pedagog till Munktorpsskolan

Munktorpskolan är en enparallellig F-6 skola med ca 155 barn och 28 medarbetare, varav ca 80 st barn är inskrivna på skolans fritidshem. Skolan har sedan år tillbaka hög måluppfyllelse, vi prioriterar ordning och reda och det råder studiero i klassrummen.
Som pedagog i Köping får du chansen att arbeta kreativt där fritidshemmen har stor frihet hur verksamheten ska bedrivas hos sig. Här får du chansen att vara en viktig del i våra elevers vardag. 
Tjänsten innebär att skapa en aktiv skolgård och att ansvara, leda och utveckla rastverksamheten på Munktorpsskolan samt arbete på skolans fritidshem.

Arbetsuppgifter:
Som pedagog på Munktorpsskolan kommer du att ansvara för skolans rastaktiviteter som du planerar och driver utifrån läroplanens mål och övriga styrdokument. Under elevernas skoltid är du delaktig i skolans övriga verksamhet. Tjänsten innebär arbete på skolans fritidshem den tiden som är utöver rastaktiviteten. 

Du arbetar både självständigt och tillsammans med dina kollegor. I mötet med eleverna tar du tillvara deras kreativitet och skapar en stimulerande miljö att lära och utvecklas i. Tillsammans med dina kollegor utvärderar du arbetet för att höja kvaliteten i verksamheten. 

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har fritidspedagogexamen eller har legitimation som lärare mot yngre åldrar med inriktning fritidshem. Annan motsvarande utbildning och erfarenhet är också meriterande.

Förutom att du är tydlig i din ledarroll vill vi även att du har:
• god kännedom om Lgr 11 och övriga styrdokument och kan omsätta dessa praktiskt i det dagliga arbetet med eleverna.
• viljan att skapa goda relationer till eleverna.
• ett strukturerat arbetssätt
• lätt att uttrycka dig i tal och skrift.

Det här är jobbet för dig som kan arbeta självständigt men ser samarbete som en självklar förutsättning för verksamhetens utveckling. Du har lätt för att skapa goda relationer med skolans elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är flexibel och nytänkande och brinner för att arbeta med skolans rastaktiviteter.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser erfarenhet inom yrket som meriterande.


Välkommen med din ansökan!
Om du fortfarande studerar till fritidspedagog är du också välkommen att visa ditt intresse att arbeta hos oss.
Utbildningsförvaltningen

Tillträde enligt överenskommelse.

I den här rekryteringen kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras. Utdraget beställs från www.polisen.se och ska gälla för arbete inom förskola och skola.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrunder. 
Köping ligger i västra Mälardalen mellan Örebro, Västerås och Eskilstuna. Med våra 26 000 invånare är vi en lagom stor kommun där nära samarbeten blir möjliga. Att arbeta i kommunen är ett betydelsefullt arbete som gör direkt skillnad i köpingsbornas vardag.
Köping arbetar för att bli en av Sveriges bästa skolkommuner. Genom våra övningsskolor samverkar vi med högskolor och universitet och får ta del av aktuell forskning samtidigt som vi bidrar med vår erfarenhet. Det pedagogiska kvalitetsarbetet utvecklas ständigt för att skapa goda och likvärdiga förutsättningar för alla elever. Tillsammans ska vi göra skolan trygg och utvecklande! 

Köpings kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2019-08-21
Ange referens: 143/2019 UN

Kontaktpersoner
Rektor Linda Olovsson, 0221-62 50 10

Fackliga kontaktpersoner
Facklig representant Lärarförbundet -, 0221-25260
Kommunombud Lärarnas Riksförbund ., 0221-25224

Dela detta jobb

Pedagog till Munktorpsskolan

Köpings kommun