skoljobb.se

Pedagogassistent 100% till Skolgårda skola

Företag Motala kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-10-21

Ansök nu

Pedagogassistent 100% till Skolgårda skola

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas. Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder vi en bred och djup verksamhet där vi ger dig möjligheterna, oavsett vilka mål du har. Motala ska vara en attraktiv och innovativ del av östgötaregionen där det är enkelt att bo och verka. Det är också vår drivkraft inom bildningsförvaltningen.

Verksamhet grundskola/särskola är en del av Bildningsförvaltningen. Verksamheten omfattar 21 grundskolor samt grundsärskola och det totala antalet elever är ca 4500. Fem av grundskolorna är högstadieskolor medan de övriga, med något enstaka undantag, omfattar åk F-6. I verksamheten ingår även fritidshem.

Skolgårda skola (skolår F-9 och fritidshem) ligger i de anrika kvarteren runt Motala Verkstad, med närhet till centrum, Borenshults slussar och naturen. Skolgårda har valt att profilera sig med fokus på måluppfyllelse, trygghet och trivsel, och är inte utan anledning stolta över våra goda resultat! Vi har hög andel behörig personal och ett kollegium som stannar länge på arbetsplatsen. Detta gör att vi får en god kontinuitet för våra elever.ARBETSUPPGIFTER
Denna tjänst innebär att arbeta elevnära med elever i behov av särskilt stöd. Du kommer att arbeta i nära samarbete med lärare, specialpedagog/speciallärare. Du kommer att ingå i arbetslag och i tjänsten ingår täta föräldrakontakter.

KVALIFIKATIONER
Pedagogisk examen eller annan pedagogisk utbildning på högskolenivå som arbetsgivaren bedömer som likvärdig och adekvat för uppdraget. Annan eftergymnasial påbyggnadsutbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig för uppdraget kan också vara tillämplig.

Det är meriterande att ha arbetat med elever i behov av särskilt stöd. Det är viktigt att du kan agera självständigt, har god samarbetsförmåga samt ett professionellt bemötande mot elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är ansvarsfull och har förmåga att se till varje elevs individuella behov och förutsättningar.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Intervjuer sker fortlöpande.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Pedagogassistent 100% till Skolgårda skola

Motala kommun