skoljobb.se

Pedagogisk resurs

Företag Lernia
Regioner
Utgår

2018-06-30

Ansök nu

Pedagogisk resurs

Lernia Utbildning i Ljungby söker en pedagogisk resurs inom industriteknisk utbildning, en person med vilja och förmåga att arbeta med människor, och som trivs med att arbeta i ett team av medarbetare. Utbildningens syfte är att ge deltagarna kunskaper inför arbete och anställning i branschen.

Arbetet kräver att du har god pedagogisk förmåga. Dina arbetsuppgifter består bland annat i att coacha och motivera deltagarna i deras personliga såväl som kunskapsmässiga utveckling. Du får tillsammans med ditt arbetslag arbeta under stort ansvar med att planera, genomföra och följa upp utbildningar inom området. Du kommer att få träffa deltagare från många olika kulturer och faser i livet.

Formell kompetens

Du bör ha pedagogisk utbildning eller minst 1 års erfarenhet av vuxenundervisning. Vi ser det som meriterande om du har en relevant utbildning eller arbetslivserfarenhet inom aktuellt utbildnings- område, dvs. industriteknik. Du är flerspråkig och talar minst två av de vanligast förekommande 
språken, förutom svenska och engelska.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där rätt inställning är av avgörande betydelse. 
Det är viktigt att du verkligen brinner för att deltagarna ska lyckas i utbildningen och få ut mesta möjliga av sin tid hos Lernia. 
Du ska se möjligheter, vara lösningsorienterad, har mycket god pedagogisk förmåga och gillar när det händer mycket omkring dig.

Eftersom rollen innefattar aktiv dialog med deltagare, kollegor och chef är det viktigt att du är kommunikativ och trivs med samarbete. Du känner dig bekväm med tekniska hjälpmedel och digitala plattformar. Som person har du även förmåga och vilja att utveckla människor, du är duktig på att samarbeta men även att ta egna beslut samt skapa och vårda kundrelationer.

Eftersom deltagarna har ett individuellt studieupplägg och varierande behov ska du kunna arbeta självständigt och med stor flexibilitet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/timanställning på heltid/deltid med placering i Ljungby

Tillträdesdag

Omgående enligt överenskommelse

Information

Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta verksamhetschef Maria Passert 0730-922704

Dela detta jobb

Pedagogisk resurs

Lernia