skoljobb.se

Pedagogisk resurs inom el-teknik till Lernia Utbildning

Företag Lernia
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-15

Ansök nu

Pedagogisk resurs inom el-teknik till Lernia Utbildning

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människors kompetens och matchar dem till jobb i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft. Vår vision är att leverera Sveriges mest värdeskapande tjänster genom rätt kompetens för kunder och individer.

Arbetsuppgifter

Lernia Utbildning söker nu en engagerad och lyhörd pedagogisk resurs inom området el-teknik. Som pedagogisk resurs känner du ett stort ansvar för att varje deltagare ska få rätt stöd och hjälp. Du deltar i planering och genomförandet av utbildningar. Coachar och motiverar deltagare i deras personliga såväl kunskapsmässiga utveckling. Du stöttar lärarna i deras uppdrag vilket innebär viss administration. En annan viktig uppgift är att förtydliga begrepp för de deltagare som behöver stöttning i teori och svenska språket.

Bakgrund/erfarenhet

  • Kunskap om el-teknikbranschen, material, verktyg och yrkesvokabulär samt dokumenterad erfarenhet av att undervisa och handleda människor.
  • Erfarenhet av att undervisa eller handleda vuxna eller "unga vuxna”, 16 - 25 år

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Vi söker dig som är pedagogisk och ansvarstagande. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga, och förhåller dig till andra på ett öppet, tryggt och inkännande sätt. Som person är du lösningsorienterad och hjälpsam.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidareanställning på heltid.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

Rekryteringen pågår löpande och kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag: 15 juni 2019.

Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Torbjörn Krus  070 -676 59 59.

Du är varmt välkommen med din ansökan till ett arbete och kunskapsföretag där du har chans till en karriärutveckling tillsammans med våra övriga entusiastiska medarbetare. Läs mer på www.lernia.se

Dela detta jobb

Pedagogisk resurs inom el-teknik till Lernia Utbildning

Lernia