skoljobb.se

Nu har du möjligheten att bli vår nya kollega på Svets- och CNC-utbildningen. I rollen som pedagogisk resurs får du följa med på elevernas resa från att ha lite eller ingen kunskap till att komma ut i jobb. Det bästa med vårt jobb är att nästan alla vi utbildar får jobb när de är klara.

Hos oss får du bland annat:

- Stor variation i arbetet, då du arbetar med två elevgrupper med olika kunskapsnivå och utbildningsbakgrund.

-5 härliga kollegor hos vilka hjälp och stöd finns att få.

ARBETSBESKRIVNING

I rollen som Pedagogisk resurs har du en viktig del i vår utbildning där du ska fungera som en extra resurs i de klassrum där vi har elever i behov av särskilt stöd. Eftersom behov ser olika ut har du en viktig uppgift att kartlägga varje elev och planerar in lämpliga insatser tillsammans med övriga lärare för att eleven ska klara av sin utbildning.  Tillsammans med arbetslaget deltar du i planering, genomförande och uppföljning av undervisning och aktiviteter.

ERFARENHET

För denna roll krävs det att du har en pedagogisk utbildning eller minst 1 års erfarenhet av att arbeta med vuxenutbildning. Utöver är det meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet av svets eller arbete med nyanlända elever samt om du arbetat med grupper med kognitiva svårigheter.

ANSÖKAN

Sök tjänsten genom att klicka på ansökningsknappen nedan. Har du frågor är du välkommen att kontakta platschef Robert Andersson på tel. 070 949 93 85 alt. robert.andersson@ya.se.

Utdrag ur brottsregistret sker i samband med eventuell anställning.

Varmt välkommen med din ansökan!  

OM YRKESAKADEMIN

YrkesAkademin är en av Sveriges ledande leverantörer av yrkesutbildning. Vi har varit verksamma i branschen sedan 1997. Vi bedriver utbildning inom transport, entreprenad, teknik och serviceyrken. Uppdragsgivare är främst statliga myndigheter och kommuner men vi riktar oss även till företag och privatpersoner. Vår verksamhet sträcker sig från Lappland till Skåne med omkring 400 anställda fördelade på ett 60-tal orter.

YrkesAkademin är ett värderingsstyrt företag och det är viktigt att du, som vi, tror på att vi tillsammans når längre, att framtiden viktig och att alltid ska vara nyfikna. Vårt uppdrag YrkesAkademin främsta uppdrag är att hjälpa individer med olika bakgrund till arbete via utbildning och stöd. Vi har en viktig roll i samhället då vi genom våra riktade utbildningar skapar nya jobbmöjligheter. YrkesAkademin är till för alla och hos oss ska alla lyckas

Responsible recruiter

Robert Andersson

robert.andersson@ya.se

Pedagogisk resurs till Mjölby

Företag Yrkesakademin
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-30

Ansök nu

Dela detta jobb