skoljobb.se

Pedagogisk resurs till utbildning inriktning bygg- och ventilationsmontör

Företag Lernia
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-20

Ansök nu

Pedagogisk resurs till utbildning inriktning bygg- och ventilationsmontör

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Vi har attraktiva karriärvägar och utvecklar hela tiden nya, spännande tjänster. Hos oss är du med och bidrar till att fler människor får jobb och att arbetsgivare kan stärka sin konkurrenskraft. Vi får människor, företag och organisationer att utvecklas och växa – tillsammans formar vi framtiden!

Vi söker nu en pedagogisk resurs för ett nytt spännande uppdrag! Är det du?

Arbetsuppgifter

Lernia Utbildning i Stockholm söker nu en pedagogisk resurs till en kommande arbetsmarknadsutbildning inom området bygg- och ventilationsmontör. Målet med utbildningen är ge deltagarna den kunskap som behövs för att kunna arbeta vidare som ventilationsmontör eller byggnadsplåtslagare.

I rollen som pedagogisk resurs kommer du arbeta nära yrkesläraren och stödja de deltagare som är i behov av extra handledning för att tillgodogöra sig utbildningen. Detta kan innebära språkstöd eller tillsammans med de deltagare som är i behov av stöd till följd av psykiska- eller fysiska funktionsnedsättningar.

Vi söker dig med vilja och förmåga att arbeta med människor, och som trivs med att arbeta i ett team av medarbetare. Du kommer att få träffa deltagare från många olika kulturer och faser i livet och vi söker dig som brinner för andras utveckling!

Formell kompetens

Du har yrkesbevis inom antingen byggnadsplåt, ventilationsplåt eller ventilationsmontör. Vi ser även att du har minst ett års pedagogisk erfarenhet eller har tidigare erfarenhet av att handleda andra inom yrkesområdet.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse. Du ser möjligheter, har god pedagogisk förmåga och gillar ett högt tempo. Du är bra på att tänka i nya banor och är ansvarstagande. Du är också utåtriktad, kreativ och lösningsfokuserad. Du kommer att fungera som mentor för våra elever och arbeta proaktivt för att skapa trivsel och gemenskap.          

Du har förmåga och vilja att utveckla människor och tillämpa olika pedagogiska metoder. Du som söker tjänsten bör ha ett starkt engagemang och intresse för människor i förändring och med varierande förutsättningar.

Då eleverna har ett individuellt studieupplägg och varierande behov behöver du arbeta självständigt och med stor flexibilitet. Eftersom rollen innefattar aktiv dialog med elever, kollegor och chef är det viktigt att du är kommunikativ och är bra på att samarbeta. 

Anställningsform

Förutom en tillsvidareanställning med tillämpad provanställning erbjuder vi marknadsmässiga löner och möjlighet till vidareutveckling. Vi arbetar aktivt med arbetsmiljöfrågor så att våra medarbetare fortsätter att trivas och utvecklas hos oss. Hos oss får du möjlighet att vara med och påverka och göra skillnad.

Tillträdesdag

Planerad start våren 2019, under förutsättning att Lernia får tilldelning i aktuell upphandling.

Ansökan och information

Genom att anmäla ditt intresse för denna tjänst godkänner du att vi använder ditt CV i denna upphandling.
Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta HR Karin Kvellestad Sandberg, mail: karin.kvellestad.sandberg@lernia.se

Du är varmt välkommen med din ansökan till ett arbete och kunskapsföretag, där du har chans till en karriärutveckling tillsammans med våra övriga entusiastiska medarbetare.

Dela detta jobb

Pedagogisk resurs till utbildning inriktning bygg- och ventilationsmontör

Lernia