skoljobb.se

Vill du göra skillnad i människors liv på riktigt? På YrkesAkademin har vi förmånen att varje dag se människor växa genom att skapa möjligheter via utbildning som leder till arbete.

YrkesAkademin är en av Sveriges ledande leverantörer av yrkesutbildning. Vi har varit verksamma i branschen sedan 1997. Vi bedriver utbildning inom bland annat transport, entreprenad, teknik och serviceyrken. Vår uppdragsgivare är främst statliga myndigheter och kommuner men vi riktar oss även till företag och privatpersoner. Verksamheten sträcker sig från Lappland till Skåne med omkring 400 anställda på ett 60-tal orter. (punkt) Vi söker nu en pedagogisk resurs till vår Ingenjörsutbildning i Umeå.

ARBETSBESKRIVNING
Som pedagogisk resurs är du och våra utbildare behjälpliga i undervisningen, huvudsakligen med inriktning som stöd till våra deltagare men särskilt till de som har språk/läs/skrivsvårigheter. Praktiska inslag samt administrativa uppgifter kommer ingå i tjänsten. Arbetet kommer innefatta flera olika arbetsområden, huvudsakligen på våran utbildning ingenjörsmoduler. 
Din tid kommer sedan att fördelas mellan samtliga utbildningar som finns i lokalen (Maskinförarutbildning, Bygg & Anläggning, Buss/Taxi, Ingenjörsmoduler)

DU PASSAR HOS OSS:

  • Om du tycker om att möta/bemöta människor på ett positivt, serviceinriktat och pedagogiskt sätt.
  • Om du inte är främmande inför att arbeta med en hel grupp och samtidigt har förmågan att se individens behov, 
    allt för att säkerställa att alla elever når sitt mål.
  • Om du tar ansvar både när du arbetar självständigt och i grupp.
  • Om du är noggrann och följer de regelverk och de kvalitetskrav som uppdraget innebär.

 KVALIFIKATIONER
Då vi bedriver individanpassad utbildning är det väldigt viktigt att du har god empatisk och social förmåga. Att du är positiv och serviceinriktad ser vi som en självklarhet. Vi ser med fördel på att du som sökande är flerspråkig eftersom vi har elever med annat modersmål än svenska.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

MERITERANDE ERFARENHETER
- Du har erfarenhet av både teoretiskt och praktiskt arbete inom bygg/fastighetsbranschen och även pedagogisk erfarenhet. 
- Du har god vana av att arbeta med etableringsgrupper. 
- Du har mycket god datorvana. (punkt)

Eftersom YrkesAkademin använder sig utav ny teknik och simulatorkörning i utbildningen, finns det möjlighet för dig som har en god datavana och ett brinnande intresse för IT/teknik att vara med och utveckla denna del av utbildningen.

ANSTÄLLNINGSFORM 
Tillsvidareanställning, vi tillämpar sex månaders provanställning. Heltid 40 tim/veckan. Tillträde enligt överenskommelse.

KONTAKTPERSON
Frågor om din ansökan besvaras av platschef, Kim Eriksson 023-586 22 / kim.eriksson@ya.se

 ANSÖKAN
Intervjuer och urval sker fortlöpande, tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag 2019-03-01

Då du i din roll arbetar med människor i utveckling samt har kontakter med myndigheter och företag kommer vi att kräva in utdrag ur belastningsregistret i samband med eventuell anställning.

Responsible recruiter

Kim Eriksson

kim.eriksson@ya.se070-5136304

Pedagogisk Resurs Umeå

Företag YrkesAkademin
Regioner
Utgår

2019-03-01

Ansök nu

Dela detta jobb