skoljobb.se

Pershagenskolan söker lärare i NO till åk 7–9

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-07-07

Ansök nu

Pershagenskolan söker lärare i NO till åk 7–9

En dag på jobbet  
Du planerar, genomför och utvärderar undervisningen i alla NO-ämnen på högstadiet. Du är mentor i en av våra klasser på högstadiet. Du erbjuder eleverna fördjupning i ditt ämne inom ramen för elevens val.
Som lärare på Pershagenskolan ingår du i en pedagogisk utvecklingsgrupp där du tillsammans med dina kollegor och skolans förstelärare arbetar med att utveckla metod, pedagogik och didaktik. Du ingår i ett arbetslag tillsammans med de kollegor som undervisar år 7–9.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad lärare för högstadiet i NO. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Du är stresstålig och van att planera och undervisa i alla NO-ämnen. Du är professionell i din yrkesroll, tar ansvar, är engagerad, motiverad och bidrar i arbetet med ständiga förbättringar. Du har god samarbetsförmåga, har lätt för att skapa goda relationer och samverka med elever, vårdnadshavare, arbetslaget, skolans elevhälsoteam samt skolledning.  
I ditt pedagogiska ledarskap är du en tydlig ledare och i klassrummet har du förmågan att skapa en arbetsmiljö som präglas av trygghet, studiero, förtroende och respekt.  
Tycker du, precis som vi, att god undervisning och goda relationer är det viktigaste vi kan ge våra elever, då passar du in på Pershagenskolan.  

Krav:  
- Examen med lärarlegitimation

Meriterande:  
- Handledarutbildning 7,5 hp  

Personliga egenskaper:  
- Du är professionell, ansvarstagande, engagerad och har god samarbetsförmåga. Du har lätt för att skapa goda relationer och du är en tydlig ledare i klassrummet.   

Vi erbjuder dig  
Vi erbjuder dig en heltidstjänst som lärare i No på högstadiet.
Du som vill utvecklas i din yrkesroll har goda möjligheter till detta på Pershagenskolan. Vi erbjuder all legitimerad personal en handledarutbildning samt kontinuerlig fortbildning och forum för kollegialt lärande.  
Kommunen erbjuder dig som anställd 3.000:-/år i friskvårdsbidrag. Du har möjlighet att äta pedagogisk måltid till en låg kostnad.

Välkommen till oss!   
Pershagenskolan är en F–9-skola med lite drygt 500 elever. Pershagenskolan ligger i naturskön omgivning med närhet till skog, hav och naturreservat. Till skolan tar du dig lätt med bil, buss, pendeltåg eller fjärrtåg.

På Pershagenskolan arbetar, förutom ett antal legitimerade lärare samt förskollärare och fritidspedagoger, även speciallärare, skolsköterska, studie-och yrkesvägledare och kurator. 
Pershagenskolan har ett nära samarbete med Stockholms Universitets vilket innebär att våra lärare varje år tar emot ett antal lärarstudenter som gör sin VFU på skolan.
Södertälje är en kommun som satsar stort på skolan. Därför finns det goda karriärmöjligheter för dig som väljer att jobba hos oss. Här finns mod att flytta gränser genom nya innovativa metoder såsom sambedömning av nationella prov, tvålärarskap, utvecklingslärare m.m.
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

Pershagenskolan söker lärare i NO till åk 7–9

Södertälje kommun - Utbildningskontoret