skoljobb.se

Plattsättare se hit!

Företag Lernia
Regioner
Utgår

2019-02-03

Ansök nu

Plattsättare se hit!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Vi har attraktiva karriärvägar och utvecklar hela tiden nya, spännande tjänster. Hos oss är du med och bidrar till att fler människor får jobb och att arbetsgivare kan stärka sin konkurrenskraft. Vi får människor, företag och organisationer att utvecklas och växa – tillsammans formar vi framtiden!

Arbetsuppgifter

Lernia Bemanning söker nu en plattsättare med handledarkvalitéer. Vi söker dig med vilja och förmåga att utbilda människor från många olika kulturer och faser i livet. Du kommer att ge deltagarna kunskaper inför arbete och anställning i branschen.       Arbetet kräver att du har god pedagogisk förmåga. Dina arbetsuppgifter består bland annat i att coacha och motivera deltagarna i deras personliga såväl som kunskapsmässiga utveckling. Tjänsten innebär utbildning i både praktiska och teoretiska ämnen. 

Formell kompetens

Vi söker dig med yrkesbevis som plattsättare eller muraryrkesbevis med erfarenhet av plattsättning och flera års yrkeserfarenhet inom området. Vi ser att du som söker har pedagogisk erfarenhet, om du har tidigare erfarenhet av vuxenutbildning och av att undervisa vuxna är detta starkt meriterande. Har du certifieringar inom GVK samt Säker vatten så är även det en merit.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där rätt inställning är av avgörande betydelse. Det är viktigt att du verkligen brinner för att deltagarna ska lyckas i utbildningen. Du ska se möjligheter, är ansvarstagande som person och ha god pedagogisk förmåga. Du ska kunna arbeta för att skapa trivsel och gemenskap och kommer att fungera som mentor för våra deltagare. Eftersom rollen innefattar aktiv dialog med deltagare, kollegor och chef är det viktigt att du är kommunikativ och trivs med samarbete.

Eftersom deltagarna har ett individuellt studieupplägg och varierande behov ska du kunna arbeta självständigt och med stor flexibilitet. Du som söker tjänsten ska ha ett engagemang och intresse för människor i förändring och med varierande förutsättningar.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Tillsvidareanställning med tillämpad provanställning med placering i Härnösand.

Tillträdesdag

Snarast enligt överenskommelse.

Information

Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta Mathias Lordell, mathias.lordell@lernia.se, 070-1612591.

Rekryteringen sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök omgående.

Du är varmt välkommen med din ansökan till ett arbete och kunskapsföretag, där du har chans till en karriärutveckling tillsammans med våra entusiastiska medarbetare. Besök gärna www.lernia.se

Dela detta jobb

Plattsättare se hit!

Lernia