skoljobb.se

Programrektor till Ullvigymnasiet

Företag Köpings kommun
Regioner
Utgår

2019-08-23

Ansök nu

Programrektor till Ullvigymnasiet

Brinner du för att arbeta systematiskt för att våra elever och våra medarbetare ska känna att varje dag är meningsfull och för att varje individ ska känna sig värdefull? 

Vi söker dig som vill utveckla Ullvigymnasiet i en roll som programrektor. Du kommer att få ansvara för våra gymnasieprogram inom Teknikcollege samt el- och energiprogrammet och restaurang- och livsmedelsprogrammet . Här driver du den pedagogiska utvecklingen inom dessa program, har medarbetaransvar och är samtidigt en del av hela skolans utvecklingsgrupp. 

Ullvigymnasiet erbjuder totalt 13 gymnasieprogram som håller hög klass och flera av dem har fått olika kvalitetsutmärkelser samtidigt utvecklar vi våra introduktionsprogram efter Skolverkets nya riktlinjer. Vi är stolta över vår skola som står för kvalitet, kreativitet och innovation. Samtidigt är samarbete, öppenhet, trygghet och trivsel viktiga delar i vårt arbete. Genom ett nära samarbete med näringslivet i regionen utvecklar vi ständigt våra program. Läs mer om vår skola på www.ullvi.koping.se 

Arbetsuppgifter
Som programrektor har du ett helhetsansvar för ditt arbetsområde när det gäller kvalitetsarbete, utveckling, uppföljning av elever och visst ekonomiskt ansvar. Du blir även en viktig länk mellan näringslivets representanter och för våra elever utomstående viktiga aktörer. Inom Teknikcollege får du möjlighet att samverka med regionens teknikföretag. Som programrektor har du även personalansvar för de medarbetare som är knutna till de programarbetslag som du ansvarar för. Du ingår samtidigt i Ullvigymnasiets ledningsgrupp som tillsammans ansvarar för övergripande arbetsuppgifter på skolan samt för att utveckla Ullvigymnasiet till en ännu bättre skola. 

Vi söker dig som har modet att leda för att skapa ett gott arbetsklimat som präglas av lust att lära, entreprenörskap och delaktighet. Som programrektor är du handlingskraftig, lösningsinriktad och kommunikativ i ditt ledarskap. Du ska ha ett stort intresse för att stötta våra pedagoger till att stärka våra ungdomar till att nå sina mål. Du intresserar dig för skolutveckling, entreprenörskap och du ser värdet av det som leder till en effektiv undervisning. 
Vi erbjuder dig ett utmanande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor, medarbetare och elever. Ullvigymnasiet är en skola i framkant inom många områden och ändå strävar vi alltid för att bli bättre. Vår skola är och ska vara det självklara valet för ungdomarna i vår region. Du får ett stort eget ansvar för ditt arbete och din arbetstid.

Kvalifikationer
Vi förväntar oss att du har en pedagogisk utbildning som grund samt chefs- och ledarerfarenhet. Har du genomfört rektorsprogrammet är det meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där höga krav ställs på förmåga till ett professionellt bemötande.

Vem är du? 
* Du är ansvarsfull, målmedveten och självständig i att driva projekt och utvecklingsarbete. 
* En lösningsfokuserad lagspelare, men kan arbeta självständigt. 
* Du är strukturerad, noggrann och har alltid kvalitet i fokus. 
* Resultatfokuserad.
* Du är kreativ, ser värdet med digitala resurser, tar vara på goda möjligheter och tillfällen, där du blir förebild i den digitala utvecklingen. 
* Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga, och flexibilitet.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden så tveka inte att skicka in dina ansökan redan nu! 

Önskat tillträde för tjänsten är: 2019-10-01

Välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras. Utdraget beställs från www.polisen.se och ska gälla för arbete inom förskola och skola.

Vår kommun 
Köping ligger i västra Mälardalen mellan Örebro, Västerås och Eskilstuna. Med våra 26 000 invånare är vi en lagom stor kommun där nära samarbeten blir möjliga. Att arbeta i kommunen är ett betydelsefullt arbete som gör direkt skillnad i köpingsbornas vardag.

Köping arbetar för att bli en av Sveriges bästa skolkommuner. Genom våra övningsskolor samverkar vi med högskolor och universitet och får ta del av aktuell forskning samtidigt som vi bidrar med vår erfarenhet. Det pedagogiska kvalitetsarbetet utvecklas ständigt för att skapa goda och likvärdiga förutsättningar för alla elever. Genom en övergripande IT-plan vill vi utveckla en likvärdig IT-pedagogik för skolorna. 
Se gärna filmen som har tagits fram för det: www.youtube.com/watch?v=N3gocUuD4ns

Tillsammans ska vi göra skolan trygg och utvecklande!

Köpings kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. 

Kontaktpersoner: 
* Rektor Anna Ulfves, 0221-254 50

Fackliga representanter: 
* LR Marita Lindström, 0221-254 51 alt. 076-309 55 01

* LF Marcus Hallgren, 070-792 11 98
* Skolledarna Gun-Marie Persson, 0221-256 99
 

Dela detta jobb

Programrektor till Ullvigymnasiet

Köpings kommun