skoljobb.se

Vi söker nu en engagerad och närvarande pedagog som vill bidra till en magisk barndom. Du tycker det är roligt och utvecklande att arbeta med barn och brinner för att få vara en viktig del i deras utveckling och som kan dela vår värdegrund.
Arbetsuppgifterna innebär att du tillsammans med kollegor arbetar målinriktat, planerar, genomför och utvärderar verksamheten enligt gällande styrdokument och företagets värdegrund.

Är du en barnskötare som brinner för att arbeta med kvalité och utveckla förskola?

Tycker du det är viktigt med:
ÄRLIGHET
MEDKÄNSLA
MOD
HANDLINGSKRAFT

Svarade du ja på alla fyra? Då delar du våra och Raoul Wallenbergs värderingar! Raoul Wallenbergförskolan Mariehäll söker en erfaren och ambitiös barnskötare som drivs av viljan att göra positiv skillnad och som vill utveckla förskolan mot ökad kvalité. Är det du?

Vi söker dig som är utbildad barnskötare och som är lösningsfokuserad och tänker att ”här får jag, här kan jag, här utmanas jag. I ditt arbete ingår det att förstå sitt uppdrag och vara införstådd i läroplanen. Du ska, tillsammans med förskollärare och övriga kollegor, se till att verksamheten svarar mot rådande styrdokument och beslut. I din roll bör du därför vara lösningsfokuserad och flexibel, ha lätt för att samarbeta och dela med dig av goda erfarenheter, samt vara självständig.
Det är positivt om du har erfarenhet av pedagogisk dokumentation samt IKT.

Meriterande:
Stor egen drivkraft med förmågan att se möjligheter
Mål- och resultatinriktad
Flexibel och stresstålig

Raoul Wallenbergskolorna, RWS, är ett friskoleföretag, som i dagsläget har förskolor och grundskolor i Bromma, Mariehäll, Uppsala, Skövde, Solna och Skokloster. Vårt arbete präglas av ett starkt barn- och elevfokus.
Vi drivs av ett starkt engagemang för värdegrundsfrågor och utgår från våra fyra ledord: ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft – egenskaper som präglade vår förebild Raoul Wallenberg och hans livsgärning. Vi på RWS befinner oss just nu i en mycket spännande och expansiv fas. Samtidigt som vi växer lägger vi ner stort engagemang i kvalitets- och verksamhetsutveckling.

Raoul Wallenbergförskolan i Mariehäll ligger i nybyggda lokaler bredvid Bällstaån. Förskolan består av 3 avdelningar med 60 barn.

Raoul Wallenbergförskolan Mariehäll söker en barnskötare

Regioner
Utgår

2018-08-26

Ansök nu

Dela detta jobb