skoljobb.se

Råsunda skola söker lärare till höstterminen 2019

Ansök nu

Råsunda skola söker lärare till höstterminen 2019

Råsunda Skola är en F-6 skola med ca 600 elever. Skolan är centralt belägen i Solna Stad med goda kommunikationer. På Råsunda Skola arbetar vi hela tiden med att utveckla strukturer och arbetsformer för inkludering i teori och praktik. Som rektor strävar jag efter att involvera personalen och att vi utvecklar skolan tillsammans i ett tillåtande klimat. Kunskap, kreativitet och process är den vision vi siktar mot.

Inför höstterminen 2019 söker vi lärare

Du kommer till oss med

  • En drivkraft att våga pröva nya idéer i klassrummet och ser samtidigt ett värde i kollegialt lärande.
  •  Förmågan att planera en formativ undervisning för eleverna.
  • Viljan att skapa situationer där samtliga elever lyckas.

Är du en lärare som vill arbeta på en skola som präglas av kreativitet och nytänkande? Då är detta skolan för dig! Vi går igenom urvalet löpande, så om du tror att din nästa utmaning finns här på Råsunda till hösten 2019 - inkom med din ansökan redan idag! Du kan läsa mer om oss här

Vi söker dig som, precis som vi, har ett stort engagemang och en vilja att utvecklas tillsammans med kollegor och elever. Du är behörig lärare med lärarexamen och lärarlegitimation samt har erfarenhet av pedagogiskt arbete.

Du har ett positivt förhållningssätt till IT som ett självklart verktyg i såväl pedagogik som dokumentation. Du är väl förtrogen med lgr 11 och du planerar, organiserar och prioriterar på ett effektivt sätt och säkerställer att alla processer fullföljs med god kvalitet.

Mer information och ansökan
Vi rekryterar fortlöpande och ser fram emot att läsa din ansökan snarast, dock senast den 22/4. I dagsläget är inte uppdrag och ämnen helt klara, men vi ser gärna att du som är intresserad av en skola i progressiv utveckling, där digitalisering, mångfald och en lärande organisation präglar vardagen, visar ditt intresse så att vi kan matcha din profil mot våra behov inför skolstarten i augusti 2019. Intervjuer kommer av den anledningen att hållas löpande under annonseringstiden. Om du är intresserad av fler av våra skolor i Solna kommer du i din ansökan få välja vilka skolor du främst är intresserad av, så att du som kandidat på ett smidigt sätt slipper att skicka in fler ansökningar till våra skolor. 

Vid frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till Attrahera & Rekrytera, rekrytering@solna.se

Vid frågor gällande skolan är du välkommen att höra av dig till rektor Karin Oldfield på karin.oldfield@solna.se  

Solna stad har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster.

I Solna arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla staden och välfärden med solnaborna i fokus. Detta gör oss till en spännande och utvecklande organisation att arbeta inom.

Barn- och utbildningsförvaltningen svarar för omsorg och utbildning av barn och ungdomar. I verksamheten ingår förskola och pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola, särskola och en gymnasieskola.

Solna är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls. Vår vision är att Solna ska vara en levande och trygg stad, som förenar hållbar utveckling med en god ekonomisk hushållning för att trygga framtidens välfärd. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, utmärkta kommunikationer, förstklassig samhällsservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud. Solna stad är nu inne i en spännande utvecklingsfas, befolkningen växer och många företag söker sig hit.

Länk till den här sidan

Dela detta jobb

Råsunda skola söker lärare till höstterminen 2019

Solna stad