skoljobb.se

Receptionistpersonal till Kattegattgymnasiet i Halmstad

Företag Halmstads kommun
Regioner
Utgår

2019-02-17

Ansök nu

Receptionistpersonal till Kattegattgymnasiet i Halmstad

Om du vill spara länken till en ledig tjänst, kopiera adressen i din webbläsare. Det går inte att använda dela-knappen ovan eftersom visningen nedan är inbäddad från en extern källa.

Receptionistpersonal till Kattegattgymnasiet i Halmstad

Arbetsuppgifter

I rollen som receptionist hos oss fungerar du som spindeln i nätet. Du tar emot besökare på ett professionellt och tillmötesgående sätt och ser till att skolan representeras på ett inbjudande sätt. I rollen ingår också internservice, vilket kan innebära olika arbetsuppgifter såsom bokningar, ändringar på informationstavlor, posthantering och att ansvara för miljön i konferens- och mötesrum. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter men dina främsta uppgifter kommer vara att: - Välkomna besökare och visa dem till rätta - Visa hur tekniken fungerar - Ta emot inkommande samtal - Leverera hög service och vara en central funktion i receptionen

Kvalifikationer

Du har avslutad gymnasieutbildning och har med fördel erfarenhet ifrån reception/administration eller annat service- eller kundrelaterat arbete. Vidare behärskar du det svenska och engelska språket väl och har god kommunikativ förmåga. Som receptionist är det viktigt att du tycker om möten med människor och är hjälpsam som person. Du är en person som gärna kommer med nya idéer och förslag på förbättringar. Du är också öppen, trevlig och gillar att ha många bollar i luften. Du agerar utifrån vår kommuns gemensamma värdegrund och är ett föredöme för andra medarbetare. Du uppmuntrar till delaktighet och kreativitet, visar personlig omtanke genom att ge stöd och genom att konfrontera i ett gott syfte, både för dina närmaste kollegor och för organisationen i stort. Genom ditt sätt att agera och kommunicera sprids detta förhållningssätt vidare i organisationen och skapar motiverade och kreativa kollegor.

Andra uppgifter

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Tjänsten tillsätts under förutsättningar att vederbörliga beslut tas i organisationen. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid, 
Tillträde: Tillträde: Enligt överenskommelse 
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Rikard Sjödahl, Gymnasiechef
Telefon: 070-598 74 74

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Ewa Gunnarsson
Telefon: 070-890 71 75
Namn: Ulf Johansson, Kommunal
Telefon: 035-13 80 82

Ansökan

Referensnummer: C24599 - 2019
Sista ansökningsdag: 2019-02-17

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningens uppdrag är att genom utbildning, praktik och arbete öka individens förutsättningar för att hitta ett arbete och bli självförsörjande. Vi har bland annat kommunens största samlade utbud av gymnasieutbildningar samt kurser för vuxna. Kattegattgymnasiet öppnar i nya lokaler höstterminerna 2019, 2020 och 2021. I den nybyggda skolan kommer vi att i fantastiska lokaler få möjlighet att utveckla skolans samarbete med näringsliv, högskola och övriga intressenter. Detta innebär att antalet externa besökare kommer att öka. När skolan är färdigbyggd kommer den att inrymma 1 700 elever och cirka 200 anställda vilket i sin tur innebär att servicebehovet för elever och personal ökar.

Dela detta jobb

Receptionistpersonal till Kattegattgymnasiet i Halmstad

Halmstads kommun