skoljobb.se

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 43 schools and around 30,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

About this vacancy

Fritidspedagog / Fritidsledare / Barnskötare / Fritidspersonal.....

Vill du jobba i en internationell miljö med tydlig pedagogisk vision?  Är du entusiastisk och vill vara med och utveckla vår skola i Södertälje som växer?

IES Södertälje öppnade i Augusti 2017 med 372 elever i årskurs 4-7. Vi har sedan dess gradvis utökat antal elever och personal och har just nu 620 elever i årskurs 3-9. Till hösten kommer vi att utöka med ytterligare 6 klasser i f-klass & lågstadiet. På IES Södertälje fokuserar vi på gemenskap och på en skolmiljö uppbyggd på våra fyra grundläggande värderingar: respekt, ärlighet, hårt arbete och trygghet. Alla på skolan-- elever, personal och föräldrar--förväntas arbeta med dessa värderingar daglig.

Vi söker nu Fritidspersonal till hösten 2022.

Här finns möjligheterna för dig som vill utveckla och utvecklas. Vi är ett engagerat arbetslag som har eleven och dennes lärande i fokus och du har nära till kollegor och beslutsfattare.

IES Södertälje är en tvåspråkig skola där vi jobbar tillsammans, personal och elever, i en internationell miljö.  Du bör därför känna dig bekväm med att kommunicera med både kollegor, elever och deras familjer på både svenska & engelska.

*För mer information om vår skola, vänligen se www.södertälje.engelska.se

Vi söker dig som trivs att arbeta med barn i grundskolans yngre ålder i en utvecklande och internationell miljö. Du har en positiv elevsyn och du vill att varje elev ska lyckas. Som person är du lugn och lägger stor vikt vid att bygga goda relationer. Du har en väl utvecklad samarbetsförmåga och leder dig själv i ditt uppdrag. 

Om Jobbet

I arbetet ingår att ta tillvara barn och ungas engagemang, kreativitet, förmågor och intressen, samt arbeta aktivt med det goda bemötandet och allas lika värde för att alla ska uppleva att de mår bra när de är i skolan.

Din bakgrund

Är du en legitimerad fritidspedagog eller har annan pedagogisk utbildning som vill vara en del av IES Södertälje, där arbetslaget arbetar tätt tillsammans med undervisning och kollegialt lärande? Du behöver också ha kunskaper inom konflikthantering.

Du anpassar dig lätt till ändrade förutsättningar och ser möjligheterna i förändring. Vidare är du en person som uttrycker dig välformulerat och tydligt i både enskilda möten och grupp. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt.

Sist men inte minst söker vi dig som ofta kommer med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Du är bra på att se helheter och ta hänsyn till det större perspektivet. Du tar ansvar och driver ditt arbete framåt för att uppnå dina mål.

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt till www.apply.engelska.se

Recreation Instructor

Regioner
Utgår

2022-01-31

Ansök nu

Dela detta jobb