skoljobb.se

Recreation Instructor

Ansök nu

Recreation Instructor

About this vacancy

 

Vill du ha ett av de viktigaste och spännande uppdragen som finns? Vill du jobba i en internationell miljö med kollegor från hela världen? Internationella Engelska Skolan i Helsingborg är en 4-9 grundskola. Skolan är centralt belägen på söder i Helsingborg med närhet till havet, kultur, det vackra Skånska landskapet och även mysiga Helsingör i Danmark. IES Helsingborg har cirka 520 elever. Den magnifika Gustav Adolfsskolan byggdes år 1901 och är en av Helsingborgs vackraste bygnnader. IES öppnade skolan 2017, nyrenoverad men med samma fantastiska karaktär. Vi är en tvåspråkig skola där engelska och svenska används i den dagliga undervisningen. Vi har fokus på en trygg skolmiljö, språkutveckling och att våra elever ges möjlighet att uppnå sin fulla potential.

Arbetsuppgifter

Som socialpedagog/ Activity Leader på Internationella Engelska Skolan i Helsingborg kommer du arbeta nära eleverna för att öka tryggheten i de olika sociala situationer som eleverna möter i skolan och vid behov även på Junior Club / after school activities. Du blir en viktig del av elevernas skoldag och finns med under raster och är delaktig i rastaktiviteter. Du möter varje elev utifrån dennes förutsättningar och har erfarenhet av att arbeta med barn från olika kulturer och skiftande sociala sammanhang. Du verkar för ett tryggt skolklimat och tillsammans med skolans personal och elevhälsoteam arbetar du främjande och förebyggande i ett trygghetsskapande arbete och med att skapa social stabilitet. Du arbetar aktivt att förebygga konflikter och kränkande behandling och ingår i skolans CORE team. 

Kvalifikationer

Du har en utbildning som socialpedagog, beteendevetare, fritidsledare eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet från arbete i grundskola är meriterande. Du är en trygg och tydlig ledare både på lektioner och på raster och ser personlig utveckling som en förutsättning för att lyckas i arbetet med elever. Du är lösningsfokuserad och har en positiv inställning. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda och förtroendeingivande relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du är en trygg och tydlig person med förmågan att skapa förutsägbarhet och struktur. Du är van att arbeta både i team och enskilt.

 

About IES

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 43 schools and around 30,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

 

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Dela detta jobb

Recreation Instructor

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB