skoljobb.se

Rektor

Friluftsfrämjandet I Ur och Skur Utveckling söker rektor till vår förskola i Tygelsjö som arbetar med friluftsliv, utomhuspedagogik, upplevelsebaserat lärande, natur och miljö med ett medvetet ledarskap, det vill säga Friluftsfrämjandets I UR OCH SKUR.

Förskolan har 20 medarbetare och har ett gott rykte b.la för sina duktiga pedagoger och välutvecklade metoder. Friluftsfrämjandet I Ur och Skur Utveckling har cirka 190 licenstagare till pedagogiken och är huvudman för åtta förskolor och en skola i Sverige. Huvudkontoret finns i Hägersten, Stockholm med ekonomistöd där budgetuppföljning och löneadministration utgör en stor del samt HR-stöd i personalfrågor, arbetsrätt och rekrytering.

Vi söker en Rektor med stort engagemang och driv som vill fortsätta utveckla förskolan tillsammans med duktiga kollegor.

Vi söker dig som brinner för utveckling och ledarskap och tycker om upplevelsebaserat lärande i natur och miljö. Du får möjlighet att driva förskolan framåt tillsammans med duktiga pedagoger. Du har tidigare erfarenhet som rektor eller biträdande rektor och känner dig redo för nästa steg. Har du även erfarenhet av utomhuspedagogik är det meriterande.

Som ledare är det viktigt att du är tydlig och tycker om att arbeta med att utveckla såväl personal, barn och verksamhet. Du har även erfarenhet av systematiskt kvalitetsarbete.
Som person är du lyhörd, empatisk och modig. Du uppfattas som tydlig och konsekvent och har en stor portion humor. I Ur och Skur i Tygelsjö har 6 avdelningar och är en förskola som öppnade i augusti 2016.

Förskolan är placerad vid ett nybyggt område strax utanför Malmö. Förskolans gård utvecklas efter hand tillsammans med barnen. Mindre naturområden finns i närheten och havet syns från förskolan men det är inte gångavstånd så de tre el-lådcyklar vi har kommer väl till pass för att kunna ta barnen till andra miljöer och givetvis till havet. Du får möjlighet att ingå i en chefs/rektorsgrupp som träffas fysiskt cirka två gånger per termin och vi har digitala möten var 14:e dag. Vi vill utveckla utbildningen tillsammans i nära samarbete med våra rektorer och har en närvarande chef på varje förskola med tydligt uppdelat uppdrag. Vi anser att utveckling via kollegialt lärande och fortbildning är viktigt likväl som friskvård och bra måltider, för alla anställda.

Tjänsten är heltid, 100%. Tillträde enligt överenskommelse.

Låter tjänsten intressant så sök nu, Trust Partner hanterar ansökningarna efter hand och kallar till intervju.

Dela detta jobb

Rektor

Friluftsfrämjandet I Ur och Skur Utveckling - I Ur och Skur Tygelsjö AB