skoljobb.se

Rektor till Hillerstorpsskolan 7-9

Företag Gnosjö kommun
Regioner
Utgår

2019-07-31

Ansök nu

Rektor till Hillerstorpsskolan 7-9

Välkommen att söka jobb i Gnosjö kommun, en spännande arbetsplats där det finns stora möjligheter för dig att utvecklas i din karriär. Gnosjö kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med ca 900 anställda. Våra värdeord är mångfald, närhet, samhörighet, delaktighet och samverkan - livskvalitet för alla. Som personalförmåner erbjuder vi friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Vi arbetar aktivt med vårt mål att ha en god arbetsmiljö där medarbetarnas kompetens och initiativ tas tillvara.

Gnosjö kommun ligger i Jönköpings län där Gislaved, Värnamo och Vaggeryd är närmaste kommungrannar. Vi bildar tillsammans det så kallade GGVV-området och här finns en expansiv småföretagaranda som är unik i Sverige, och där vi som kommuner samverkar inom flera olika verksamhetsområden. Den speciella Gnosjöandan lever i allra högsta grad genom människors företagsamhet, finurlighet, samarbetsvilja och lösningsorienterade förhållningssätt.

Rektorsområde Team 1365 omfattar Hillerstorpsskolan åk 7-9, Bäckaskolan åk 7-9 samt GKC (Gnosjöandans kunskapscentrum) med gymnasieutbildning och vuxenutbildning.
Namnet på teamet anspelar på den spridning i åldrar på de som är elever och studerande i våra olika skolformer.

Kultur- och utbildningsförvaltningens Helhetsidé om elevers, lärares och organisationens lärande utgör grunden för skolutveckling i Team 1365.
Team 1365 arbetar aktivt med verksamhetsutveckling och är certifierade i kvalitetsverktyget Qualis.

Vi söker nu rektor till Hillerstorpskolan 7-9. Hillerstorpskolan är en F-9 skola där du arbetar i nära samarbete med rektor för F-6. Hillerstorpskolan 7-9 innefattar 130 elever och 22 medarbetare. På skolan finns ett väl uppbyggt elevhälsoteam.

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som rektor är du med och leder utifrån mål- och resultatstyrning för bättre måluppfyllelse. Vi jobbar utifrån ett systematiskt kvalitetsarbete med verksamhet som är baserad på forskning och beprövad erfarenhet.
Du ingår som en av flera skolledare i team1365. Du är ansvarig för ansökan, genomförande samt redovisning av skapande skola för grundskolan i Gnosjö kommun.

KVALIFIKATIONER
Du har dokumenterade pedagogiska meriter och erfarenhet från skolväsendet samt ledarerfarenhet från skolan. Har du erfarenhet av att driva skolutveckling och förändringsarbete med gott resultat är det meriterande. Vi ser att du har förmåga att analysera resultat och därigenom utveckla verksamheten. På det personliga planet ser vi att du har god förmåga att uppmuntra och utmana dina medarbetare till en pedagogisk dialog och utveckling. Du har god samarbetsförmåga och har lätt för att arbeta i team och nära samverkan med såväl dina egna medarbetare som andra skolledare i kommunen i syfte att stärka verksamhetens kvalitet.
Har du erfarenhet av arbete som skolledare och rektorsutbildning ser vi detta som meriterande.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gnosjö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gnosjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Rektor till Hillerstorpsskolan 7-9

Gnosjö kommun