skoljobb.se

Rektor till Tanumskolan 7-9

Företag Tanums kommun
Regioner
Utgår

2019-11-03

Ansök nu

Rektor till Tanumskolan 7-9

Har du förmågan att samla initiativrika människor kring en gemensam färdriktning och gemensamma mål?

Då kan du vara den rektor vi söker till Tanumskolan!

 

Tanumskolan ligger i Tanums kommuns centralort Tanumshede. Inför kommande läsår är Tanumskolan en F-9 skola bestående av två enheter som leds av var sin rektor. I skolområde 5 ingår Tanumskolan 7-9 med ca 240 elever. Totalt arbetar ca 30 personer i verksamheten.

 

Rektor till Tanumskolan 7-9

Dina arbetsuppgifter kan i huvudsak sammanfattas i pedagogiskt lednings- och utvecklingsansvar, medverkan i förvaltningens utvecklingsarbete inom skolområdet, budgetansvar, arbetsmiljöansvar samt personalansvar. Till din hjälp har du administrativa resurser både lokalt och centralt samt biträdande rektorsfunktion. Du kommer att vara direkt underställd skolchefen för förskola, grundskola, särskola och ingå i rektorsgruppen.

Tanums skolor är med i Skolverkets satsning ”Samverkan för bästa skola” för att höja kunskapsresultaten och öka likvärdigheten samt förstärka det systematiska kvalitetsarbetet. Hösten 2019 inleds utbildningsinsatser i samarbete med lärosäten riktade till varje och skola och till huvudmannen.

Omfattning och varaktighet
Uppdraget avser heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse.

Kvalifikationer
Du har pedagogisk utbildning och erfarenhet av arbete med systematiskt kvalitetsarbete i ledande ställning.  Du är väl förtrogen med de lagar och förordningar som reglerar verksamheterna. Som ledare är du tydlig och kommunikativ. Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - stämmer väl överens med hur du utövar ditt ledarskap. Tidigare ledarerfarenhet är meriterande.

Upplysningar 
Upplysningar om tjänsten kan lämnas av skolchef för förskola, grundskola, särskola
Ulrika Björnberg 0525 - 186 24.
Fackliga företrädare nås genom kommunens kundcenter på 0525 - 180 00.

Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken senast 3 november 2019.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Ange inga referenser i din ansökan. Vi frågar efter referenser senare i processen. 

Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.

 
 
 

Dela detta jobb

Rektor till Tanumskolan 7-9

Tanums kommun