skoljobb.se

Rektor till vuxenutbildningen i Team 1365

Företag Gnosjö kommun
Regioner
Utgår

2018-12-16

Ansök nu

Rektor till vuxenutbildningen i Team 1365

Välkommen att söka jobb i Gnosjö kommun, en spännande arbetsplats där det finns stora möjligheter för dig att utvecklas i din karriär. Gnosjö kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med ca 900 anställda. Våra värdeord är mångfald, närhet, samhörighet, delaktighet och samverkan - livskvalitet för alla. Som personalförmåner erbjuder vi friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Vi arbetar aktivt med vårt mål att ha en god arbetsmiljö där medarbetarnas kompetens och initiativ tas tillvara.

Gnosjö kommun ligger i Jönköpings län där Gislaved, Värnamo och Vaggeryd är närmaste kommungrannar. Vi bildar tillsammans det så kallade GGVV-området och här finns en expansiv småföretagaranda som är unik i Sverige, och där vi som kommuner samverkar inom flera olika verksamhetsområden. Den speciella Gnosjöandan lever i allra högsta grad genom människors företagsamhet, finurlighet, samarbetsvilja och lösningsorienterade förhållningssätt.

Rektorsområde Team 1365 omfattar Hillerstorpsskolan åk 7-9, Bäckaskolan åk 7-9 samt GKC (Gnosjöandans kunskapscentrum)med gymnasieutbildning och vuxenutbildning.
Namnet på teamet anspelar på den spridning i åldrar på de som är elever och studerande i våra olika skolformer. Trots att spridning i ålder i de olika verksamheterna ser vi stora vinster i ett väl utvecklat samarbete mellan skolor och skolformer

Kultur- och utbildningsförvaltningens Helhetsidé om elevers, lärares och organisationens lärande utgör grunden för skolutveckling i Team 1365.
Team 1365 arbetar aktivt med verksamhetsutveckling och är certifierade i kvalitetsverktyget Qualis.

Vi söker nu rektor för vuxenutbildningen med placering vid GKC.


ARBETSUPPGIFTER
I din roll som rektor är du med och leder utifrån mål- och resultatstyrning för bättre måluppfyllelse. Ett systematiskt kvalitetsarbete samt verksamhet som är baserad på forskning och beprövad erfarenhet är utgångspunkter för allt kvalitetsarbete i Team 1365.

Rektor för vuxenutbildningen ingår i Team 1365 ledningsgrupp som består av Teamchef, rektorer samt biträdande rektorer.
Som rektor ansvarar du för grundläggande vuxenutbildning, gymnasial vuxenutbildning, SFI och särvux. Vidare ingår det i uppdraget att ansvara för yrkesvux, högskoleutbildningar och uppdragsutbildningar.
Att upprätta och bibehålla goda relationer med näringsliv, andra kommunala förvaltningar och myndigheter är en viktig och väsentlig del av arbetsuppgifterna.

KVALIFIKATIONER
- Du har dokumenterade pedagogiska meriter och erfarenhet från skolväsendet samt ledarerfarenhet från skolan.
- Du är medveten om din roll som ledare/arbetsgivarrepresentant och strävar efter ett gott samverkansklimat.
- Du har erfarenhet av att driva skolutveckling och förändringsarbete med gott resultat.
- På det personliga planet ser vi att du har god förmåga att uppmuntra och utmana dina medarbetare till en pedagogisk dialog för utveckling av verksamheten.
- Du har god samarbetsförmåga och bidrar med energi i arbetet med såväl egna medarbetare som i ledningsgruppen. Vi ser att du har god och väl dokumenterad erfarenhet av arbete i vuxenutbildning eller gymnasial utbildning.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gnosjö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gnosjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Rektor till vuxenutbildningen i Team 1365

Gnosjö kommun