skoljobb.se

Restauranglärare

Företag Lernia
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-01-21

Ansök nu

Restauranglärare

Var med och gör skillnad på Lernia!

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft, vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration.

Välkommen att forma framtiden med oss!

Arbetsuppgifter

Vår Lärare har valt att gå vidare mot nya utmaningar och därför söker vi nu en ny stjärna som kan driva vår Restaurangutbildning, Komvux, Stockholm.

Vi söker dig som vill arbeta med att utbilda, stimulera och leda våra kursdeltagare i deras lärande. Du kommer att arbeta både med de praktiska och teoretiska delarna i utbildningen samt samordning och uppföljning av kursdeltagarna. Utbildningen varvar de praktiska avsnitten med teorigenomgångar och individuella studier/fördjupningar.

Formell kompetens

Vi önskar att du har följande:

  • Pedagogiskt kunnande.
  • Minst 3 års yrkeserfarenhet som kock/bagare.
  • Erfarenhet av vuxenutbildning eller som gymnasielärare inom restaurang.
  • Yrkesbedömare enligt UHR är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där rätt inställning är av avgörande betydelse. Det är viktigt att du verkligen brinner för att deltagarna ska lyckas i utbildningen och få ut mesta möjliga av sin tid hos Lernia. Du är ansvarsfull och kan arbeta i ett intensivt tempo. Du ska arbeta för att skapa trivsel och gemenskap och kommer att fungera som mentor för våra deltagare.          

Eftersom rollen innefattar aktiv dialog med deltagare, kollegor och chef är det viktigt att du är kommunikativ och trivs med samarbete. Du känner dig bekväm med tekniska hjälpmedel och digitala plattformar. Som person har du även förmåga och vilja att utveckla människor och tillämpa olika pedagogiska metoder. Du är duktig på att samarbeta men även att ta egna beslut samt skapa och vårda kundrelationer. Du som söker tjänsterna ska ha ett starkt engagemang och intresse för människor i förändring och med varierande förutsättningar.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidareanställning på heltid med placering i Stockholm.

Tillträdesdag

Snarast efter överenskommelse

Information

Genom att anmäla ditt intresse för denna tjänst godkänner du att vi använder ditt CV i upphandling. Skicka in din ansökan tillsammans med CV samt intyg/dokument som styrker din erfarenhet.

Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Valeria Pettersson, Tel: 072- 254 61 35 eller Mejl: valeria.pettersson@lernia.se.

Du är varmt välkommen med din ansökan till ett arbete och kunskapsföretag, där du har chans till en karriärutveckling tillsammans med våra entusiastiska medarbetare.

Läs mer på www.lernia.se.

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Dela detta jobb

Restauranglärare

Lernia