skoljobb.se

Restauranglärare till Stockholms hotell och restaurangskola

Ansök nu

Restauranglärare till Stockholms hotell och restaurangskola

 

Arbetsplatsbeskrivning

Stockholms hotell- och restaurangskola är en gymnasieskola med ca 600 elever varav 100 komvuxelever, belägen ett stenkast från Globen. Skolan har ljusa och fräscha lokaler som bygger på att varje arbetslag har sina egna lokaler med klassrum och arbetsrum. Vi har flera kök, barer, receptioner, bagerier och ett eget chokladrum!

Läs mer på skolans hemsida

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en lärare inom yrkesämnen på restaurang- och livsmedelsprogrammet, riktad i första hand mot kök. Som medarbetare på Stockholms hotell- och restaurangskola förväntas du arbeta utifrån ett grundantagande att alla elever ska nå målen samt få hjälp och stöd att utvecklas så långt det är möjligt. Detta sker till exempel i undervisningssituationen, i mentorsrollen, i arbetslags-/ämneslagsarbetet samt i det övergripande skolutvecklingsarbetet. Mentorskap kan ingå.

Kvalifikationer

Vi söker en lärare med relevant lärarutbildning.

Du ska vara intresserad av att utveckla vårt arbete för att få eleverna att nå framgång i köks- och restaurangkonsten med traditionell och kreativ teknik.

Som person är du utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Skapar kontakter och underhåller relationer. Du vill arbeta i ett arbetslag med hög ambitionsnivå och i tätt samarbete med arbetslaget och skolledningen.


Övrigt

Tjänsten är ett vikariat. Intervjuer kommer att ske fortlöpande.


Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal inom kommunen.


Bifoga gärna din lärarlegitimation med ansökan.

 

Dela detta jobb

Restauranglärare till Stockholms hotell och restaurangskola

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen