skoljobb.se

Resurs/social pedagog till Nanny Palmkvistskolan

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-02-24

Ansök nu

Resurs/social pedagog till Nanny Palmkvistskolan

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Som medarbetare hos oss på Nanny Palmkvistskolan möts du av en positive och engagerad personalgrupp. Vi är en mångkulturell F-6 skola med till hörande fritids med drygt 350 elever. Vi är en centralt belägen skola vilket ger oss möjlighet att utnyttja närheten till den pulserande staden där vi kan ta del av kultur och grönområden för att skapa lust till kreativt lärande. Vi utgår från att alla elever vill och kan.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som ytterligare kan komplettera vår gemensamma kompetens att arbeta med elever med olika former av neuropsykiatriska diagnoser.

Din uppgift hos oss kommer att vara tillsammans med våra lärare stödja elev/elevernas lärande, komplettera lärandet med din speciella kompetens,

Du möter elever som behöver extra stöd under sin skoldag. Du deltar i planering, genomförande, utvärdering, dokumentering och utvecklar verksamheten.

Förutom att delta under elevers skoldag kommer du tillsammans med övriga personalgrupper i verksamheten arbeta målinriktat utifrån våra styrdokument och fokusområden.

Vi att du ska kunna erbjuda strategier och verktyg för att öka elevernas förutsättningar att nå målen.

KVALIFIKATIONER
Adekvat beteendevetenskaplig utbildning, lämplig för arbete med barn och ungdomar i behov av särskilt stöd. Det är meriterande om du har erfarenhet att arbeta med neuropsykiatriska funktionshinder, psykosocial problematik samt inom autismspektrum. Vi värdesätter särskilt tidigare erfarenhet från arbetsområdet, skola, vård och omsorg!

Som person måste du vara trygg och ha drivkraft, vara idérik samt ha en god förmåga att vara flexibel och anpassa dig efter varierande situationer och förhållanden under dagen, med bibehållen auktoritet och gott humör!

Erfarenhet av att arbeta nära i arbetslag med olika yrkesgrupper är en förutsättning.

ÖVRIGT
Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-10 10 29.

Dela detta jobb

Resurs/social pedagog till Nanny Palmkvistskolan

Helsingborgs Stad