skoljobb.se

Resurs till elev

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-01-22

Ansök nu

Resurs till elev

Sollentunas vision är att bli Sveriges bästa skolkommun. I Sollentuna ska varje skola vara den bästa skolan för varje elev som går där. Framför oss ser vi en skola där undervisningen håller hög kvalitet och stimulerar alla elevers kreativitet och lärande. En skola där vi har höga och positiva förväntningar på oss själva och våra elever och där alla elever och personal trivs och känner sig trygga. I våra förskolor och skolor ska barnen/eleverna uppnå utmärkta studieresultat och utveckla de kompetenser och förmågor som krävs för framtida studier och yrkesliv. Vi ska ligga i framkant vad det gäller pedagogisk utveckling, genomförande och organisering av undervisningen. Att ta stöd i forskning är en självklarhet för oss.

 Runbacka skolor är en F-9 skola med tillhörande förskola och kommungemensam särskild undervisningsgrupp belägen i Viby, Sollentuna. På skolan går det sammanlagt ca 570 elever. Skolan har de senaste åren utvecklat det pedagogiska arbetet med digital teknik och tar idag kontinuerligt emot studiebesök från olika kommuner i Sverige samt från andra länder, som vill titta på skolans undervisning. Vi har höga förväntningar på våra elever som på olika sätt utmanas i sin kunskapsutveckling. Förutom digital kompetens, lägger vi stor vikt vid idrott och hälsa samt språklig utveckling och moderna språk. Runbacka skolor ligger mycket högt i meritvärde för år 9 tack vare drivna pedagoger och ambitiösa elever.

Skolan är Olweuscertifierad vilket innebär ett strukturerat och kontinuerligt förebyggande mobbningsarbete i alla skolans verksamheter från förskolan till åk 9. Olweusresultaten visar också att skolan har väldigt låg andel elever som är mobbade. På skolan har vi ett stort elevhälsoteam som inkluderar specialpedagoger, kurator, skolsköterska, skolpsykolog, hela ledningsgruppen samt ett samarbete med Sollentuna kommuns Skol- och familjeteam. Elevhälsoteamet arbetar strukturerat och systematiskt med fokus på att fånga upp elever med behov av extra anpassningar eller särskilt stöd. Genom att arbeta förebyggande lyckas vi bra med att ge alla elever möjlighet att utvecklas till sin fulla potential.

Vi söker nu en resurs till en elev på högstadiet. Eleven har under en period behov av stöd i klassrumssituationer så som att plocka ut det viktiga från en genomgång och påminna eleven om vad som ska genomföras.Resursperson kommer att få handledning av spec-pedagog. Kunskap eller erfarenhet av ADD eller Autism är meriterande.

Tjänsten är på ca 50% med tider som följer elevens schema. vanliga tider är ca 9.00-14.00 kortare någon dag längre andra.

För rätt person finns möjlighet att vikariera på öveiga tider om verksamheten har behov.

Välkommen med din ansökan!

Tillträde sker så snart som möjligt. Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datumet. Intervjuer sker fortlöpande så välkommen med din ansökan redan idag.
 

Försäljare från annonssajter och förmedlingar undanbedes

Kontaktpersoner:
Johan Eriksson, biträdande rektor 
tfn: +46 86261603 
mob: +46 706445830

Sista ansökningsdag:
2019-01-22

Dela detta jobb

Resurs till elev

Sollentuna kommun