skoljobb.se

Resurs till Ornö skola

Företag Haninge kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-07-24

Ansök nu

Resurs till Ornö skola

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Beskrivning av verksamheten

Ute i Haninges skärgård ligger mysiga Ornö skola och förskola naturskönt vid skog och hav. På skolan finns en klass, åk 1-6, fritidshem och en förskola med barn i åldrarna 1-5 år. Enheten ingår i området Skärgårdsskolorna och har ett nära samarbete med Dalarö skola och förskola.

Ditt uppdrag

Ditt uppdrag är att stötta upp på skolan, i första hand som resurs i klass och som rastvakt men också med mer praktiska göromål som att resa med elever fram och tillbaka till Dalarö. Tillsammans med erfarna lärare på skolan och pedagoger vid fritidshemmet kommer du att utveckla skolsamverkan så att hela skoldagen erbjuder utveckling av  kunskaper och möjliggör en bra balans aktivitet - rörelse - vila i enlighet med styrdokumenten.

Dina kvalifikationer

Det är bra om du är fritidspedagog eller lärare mot fritids alternativt barnskötare och har erfarenhet av arbete på fritidshem/undervisning av de yngre åldrarna/arbete på fritidsgård eller annan erfarenhet av arbete med barn och unga.   

Din kompetens

Du har en god förmåga att stimulera och motivera samt ett  intresse av att bygga en stimulerande och  trygg verksamhet samt kommunicera med elever och vårdnadshavare. Du är bra på att samarbeta, d.v.s. du är bra på att samverka med människor oavsett bakgrund och värderingar, du är lyhörd, lyssnar, kommunicerar och löser konflikter.

Vi erbjuder dig

Ett utvecklande arbete på den lilla skolan som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och chefer. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, friskvårdscheckar samt möjlighet att äta lunch i skolrestaurang till ett lågt pris.  

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Villkor: Semestertjänst, månadslön.

Dela detta jobb

Resurs till Ornö skola

Haninge kommun