skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Gubbängsskolan är en F-9-skola som ligger i Gubbängen. Skolan har i genomsnitt tre paralleller per årskurs och är indelad i horisontala arbetslag med arbetslagsledare. Det går 650 elever i skolan. Skolan har en stark lärarkår och jobbar mot visionen "En skola där alla vill utvecklas och får lust att lära sig mer".

Arbetsbeskrivning

Du arbetar som resurs för en eller flera elever och tillsammans med undervisande lärare ansvarar du för att planera undervisning och stöd för att eleven på bästa sätt ska tillgodogöra sig undervisning och relationer. Du dokumenterar och följer upp elevens utveckling, har kontakt med vårdnadshavare och deltar vid behov i föräldrasamtal.

Kvalifikationer

Du är engagerad samt har god kompetens och förmåga att bemöta elever utifrån den enskilde elevens förutsättningar. Du är strukturerad, engagerad och kommunikativ eftersom vi arbetar i team som förutsätter ett nära samarbete med verksamhetens olika medarbetare och vårdnadshavare. Du har utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom barn och ungdomar med NPF. Du har kunskaper om och erfarenhet av lågaffektivt bemötande och relationell pedagogik. Du har erfarenhet av att dokumentara och goda kunskaper i att uttrycka skriftligt.

Rollen som elevassistent ställer höga krav på empatisk förmåga och din utgångspunkt i mötet med eleven är att den gör rätt om den kan.  

Övrigt

Du får handledning av specialpedagog runt ditt uppdrag.

Intervjuer kommer att ske kontinuerligt.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Snarast
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    80% med möjlighet till 100% fördelat på 5 dagar
Ort    Stockholm
Referensnummer    2018/6085

Kontakt    
Pernilla Karlsson, biträdande rektor 7-9, 076-124 73 67

Sista ansökningsdag    2018-10-26

Resursassistent 100%

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-10-26

Ansök nu

Dela detta jobb