skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Bredängsskolan är en mångkulturell F-9-skola med ca 550 elever som har drygt 30 olika modersmål. På skolan finns också en grundsärkola. Skolan ligger mitt i Bredängs centrum intill tunnelbanan, med närhet till både natur och kultur. Skolan har en stor varierad skolgård med möjlighet till många olika aktiviter utomhus. Vår vision är att "Alla ska lyckas".

Arbetsbeskrivning
Du arbetar med en elev med behov av särskilt stöd i förskoleklassen. Du är med under hela dagen, både under lektioner och på fritidshemmet. Du ansvarar för elevens trygghet under dagen och hjälper och stöttar eleven såväl i lärandet som i alla praktiska situationer.

Kvalifikationer
Du ska kunna arbeta med tecken som stöd och ha god kännedom om elever med neuropsykiatriska svårigheter och med utvecklingsstörning. Erfarenhet av att arbete i grundskolans tidiga år är ett krav. Du måste kunna samarbeta med övriga pedagoger, men också kunna planera självständigt och arbeta på egen hand. Du är väl förtrogen med Lgr 11. Vi arbetar mycket med språkutvecklande arbetssätt varför god svenska är ett krav. 

Övrigt
Vi söker dig som är lösningsfokuserad, kreativ, tålmodig och flexibel. Du är lyhörd och har god förmåga att möta eleven på rätt nivå.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    20190812
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Referensnummer    2019/2093

Kontakt    
Anne Holmqvist, 0850824165
Facklig företrädare    
Lena Nylöf, Lärarförbundet, 0850849991
 

resurspedagog

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-24

Ansök nu

Dela detta jobb