skoljobb.se

Resurspedagog

Tuppkärrsskolan
Hos oss får du 1000 kollegor inom 150 olika yrken som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi arbetar för att vara en attraktiv arbetsgivare och hos oss får du lära barn att läsa, vårda och stötta äldre människor samt människor med funktionsvariation, sprida glädje och energi med mat, hålla våra lokaler fräscha och mycket mer!

Varje dag arbetar vi för Surahammars kommuninvånare, kom och jobba med oss!

Surahammars kommun är finskt förvaltningsområde. Vår pedagogiska verksamhet finns i våra tre tätorter Ramnäs, Virsbo och Surahammar. Den omfattar förskola, förskoleklass, grundskola, grundsärskola, fritidshem och fritidsgård.

Tuppkärrsskolan är en utvecklingsinriktad och trivsam skola som ligger i Surahammar och består av grundskola för skolår 4-6 med ca 270 elever. Vi består även av grundsärskola åk 1-9. Tuppkärrsskolan har vid ett flertal tillfällen deltagit i First Lego League och skördat framgångar. 2018 blev vi nominerade i tävlingens alla olika kategorier. Vi fick 1: a pris i robottävlingen, tog hem marknadsföringspriset och vann championpriset. Skolan har även nått stora framgångar i Schackfyran och vann distriktsfinalen 2018. Vi arbetar för att eleverna ska nå sina mål och förverkliga sina framtidsdrömmar.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är lärare för undervisning i årskurs 4-6.

Du får dagligen möta nyfikna barn i en mycket spännande och utvecklande fas i livet. Som lärare kommer du att undervisa frågvisa barn där du kan påverka och inspirera eleverna samtidigt som du vägleder dem mot deras framtid.

I uppdraget ingår att planera, genomföra och utvärdera undervisningen och följa upp elevernas lärande. Dessutom kommer du att samarbeta med engagerade kollegor för elevens, gruppens och skolans utveckling.

Kvalifikationer
Du har lärarlegitimation med behörighet att undervisa för åk 4-6. Du är en tydlig ledare i klassrummet som har struktur och goda pedagogiska färdigheter i undervisningen. Vi vill att du har höga förväntningar och en tro på att alla elever kan lyckas. Som lärare anpassar du undervisningen utifrån varje elevs unika förutsättningar och ser skolutveckling som en naturlig del av läraruppdraget. Du kan genom att tydliggöra målen och kunskapskraven för eleverna motivera dem så att de når goda resultat i skolarbetet. Du har lätt att hitta samarbetsformer och ser arbetslaget som en tillgång. Vi lägger stor vikt vid förmågan att skapa personliga relationer.

Villkor
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: 100%
Tillträde: Höstterminen 2021

Surahammars kommun har tobaksfri arbetstid.

Kontakt    
Lena Johnsson, 0220-39242

Dela detta jobb

Resurspedagog

Surahammars kommun - Barn och utbildning