skoljobb.se

Resurspedagog

Företag Lunds kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-20

Ansök nu

Resurspedagog

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Skolområdet Järnåkra/Klostergården är beläget i centrala och södra delarna av Lund. I området finns ett flertal förskolor och grundskolor.


ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi en engagerad och positiv resurspedagog som vill arbeta tillsammans med någon eller några av våra elever. Du kommer att arbeta i ett team bestående av grundskollärare, specialpedagog, fritidspedagog och andra resurspedagoger. Du brinner för att skapa en trygg miljö för våra elever och att finns där som ett stöd för eleven/eleverna under skoldagen, på raster och på fritids.
Som person är du lugn, flexibel och lösningsfokuserad. Genom ditt engagemang kommer du att leda och stimulera våra elever till både kunskapsutveckling och social utveckling. Ditt ledarskap kännetecknas av lyhördhet för elevernas individuella behov, intresse och utveckling.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har utbildning inom skola eller
barnomsorg. Har du utbildning eller erfarenhet av elevhälsoarbete ses det som
meriterade.
Som person är du flexibel och initiativrik. Du är också kommunikativ, har lätt för att
samarbeta och har god social kompetens. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi arbetar med löpande rekrytering i denna process därmed är det av stor vikt att skicka in ansökan så fort som möjligt.

ÖVRIGT
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Varaktighet: 6 månader eller längre

Dela detta jobb

Resurspedagog

Lunds kommun