skoljobb.se

Resurspedagog åk 4-6 till Brunnsåkersskolan

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-07-31

Ansök nu

Resurspedagog åk 4-6 till Brunnsåkersskolan

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset. Brunnsåkersskolan är en 4-9 skola med ca 600 elever, inklusive fritidshem. Undervisande lärare i respektive årskurs bildar ett arbetslag i huvudsyfte att gynna elevernas lärande och sociala utveckling. På Brunnsåkersskolan tar undervisningen sin utgångspunkt i elevernas nyfikenhet, erfarenhet och behov/förutsättningar. Vi har ett formativt och språkutvecklande arbetssätt i all undervisning där IKT är ett viktigt verktyg.

Arbetsuppgifter

Vill du vara med oss och skapa goda förutsättningar för elevers fortsatta lärande? Då är tjänsten hos oss på Brunnsåkersskolan något för dig! Arbetet består av att vara ett extra stöd för en elev på mellanstadiet. Du ska strukturera, planera och hjälpa eleven utifrån förutsättningarna. Du måste vara flexibel, ha ett gott bemötande och ha förmågan att skapa struktur. Hos oss arbetar vi med kollegialt lärande där vi får möjlighet att utvecklas tillsammans genom våra samlade kunskaper. Du arbetar givetvis efter ett inkluderande förhållningssätt, alla elever ska med. Du är också delaktig i att dokumentera det pedagogiska och kvalitativa utvecklingsarbetet på skolan. Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö med engagerade pedagoger, härliga elever och möjlighet till kontinuerlig handledning.

Kvalifikationer

Pedagogisk högskoleutbildning med inriktning barn/ungdomar eller annan pedagogisk högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du ska ha erfarenhet och intresse av att arbeta med elever med NPF. Vi vill att du: • har höga förväntningar och krav på eleverna • har god kunskap om hur du kan anpassa din undervisning för att möta olika elevers behov • har mycket god förmåga att skapa relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor • är bra på att samarbeta, är ansvarstagande samt är lyhörd och har god förmåga att känna in elevens behov • har ett gott bemötande utifrån värdegrund och barnsyn • har god kunskap och förmåga att arbeta med elevernas trygghet och studiero • systematiskt utvärderar, omprövar och analyserar din undervisning Kontakta oss gärna. Vi påbörjar omgående rekryteringsprocessen, vänta inte med din ansökan.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Deltid
Tillträde
Tillträde 10 augusti 2020. Semestertjänst. 75 % av heltid.
Tidsbegränsad till
2020-12-21
Publicerad
2020-06-25
Ansök senast
2020-07-31

Upplysningar

  • Ola Ekstrand, Rektor
    Telefon: 070- 283 41 12
  • Lärarförbundet
    Telefon: 035–137997

Ansökan

Referensnummer
C40075 - 2020

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta. Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid! Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Resurspedagog åk 4-6 till Brunnsåkersskolan

Halmstads kommun Barn- och ungdomsförvaltning