skoljobb.se

Resurspedagog åk 7-9 Veingeskolan

Företag Laholms kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-08-21

Ansök nu

Resurspedagog åk 7-9 Veingeskolan

Veingeskolan är en F-9 skolan med ca 550 elever och 70 anställda. Skolan är naturskönt belägen i Veinge, norr om Laholm med närhet till både sjö och skog med utsikt över den sydhalländska jordbruksmarken. Skolan är byggd 1979 och den genomgick en omfattande renovering och tillbyggnad som var färdig i slutet av 2012. Engagerat lärande och god trivsel är Veingeskolans ledord. Detta tycker vi är viktiga förutsättningar för att alla elever ska nå goda resultat. Veingeskolan har gott om engagemang och hög trivsel hos såväl elever som personal. På Veingeskolan råder det stor delaktighet och möjlighet att vara med och påverka och att vara en del i en helhet. Vi erbjuder dig anställning i en lugn och funktionell skolmiljö med nära samarbete med rektor och elevhälsoteam. Vi är ett gäng medarbetare som trivs tillsammans i vårt arbete med skolutveckling och lärande där eleven alltid står i centrum.

Arbetsuppgifter
Stöd i undervisning. Som resurspedagog kommer du att arbeta i nära samarbete med våra ämneslärare på Veingeskolan. Som resurspedagog arbetar du tillsammans med ämneslärarna, resurspedagoger och studiehandledare för att eleverna ska nå så långt som möjligt i sitt lärande och vårt gemensamma mål att öka måluppfyllelsen och elevernas behörighet till gymnasiet.

Kvalifikationer
Pedagogiskt examen eller annan pedagogisk utbildning alternativt utbildning i kombination med erfarenhet som arbetsgivaren kan bedöma som lämplig för tjänsten. Du har mycket god pedagogisk förmåga. Arbetet kräver att du är lyhörd för elevernas olika behov i undervisningen, kan ta egna initiativ och har god förmåga att samarbeta med andra människor. Tidigare erfarenheter av arbete med ungdomar är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Tillträdesdag
Snarast eller enligt överenskommelse.

Upplysningar
Tarja Kemppainen, rektor 0736-842877

Fackliga upplysningar
Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-15 000

Sista ansökningsdag
2019-08-21

Referenser
Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

Information till annonssäljare
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

Dela detta jobb

Resurspedagog åk 7-9 Veingeskolan

Laholms kommun