skoljobb.se

Resurspedagog till förskolan Dungen

Företag Solna stad
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-10

Ansök nu

Resurspedagog till förskolan Dungen

I Solna arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla staden och välfärden med solnaborna i fokus. Detta gör oss till en spännande och utvecklande organisation att arbeta inom.

Barn- och utbildningsförvaltningen svarar för omsorg och utbildning av barn och ungdomar. I verksamheten ingår förskola och pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola, särskola och en gymnasieskola.

Tillsammans utvecklar vi förskolor där alla barn ska kunna lyckas i sitt tillägnande av nutidens och framtidens viktiga kunskaper. Vår målsättning är att ge alla barn kunskaper som rustar dem för livet. Vi tror att det är mötet mellan barn och personal i förskolan som är det allra mest avgörande för att nå goda resultat. 

Om arbetsplatsen
Dungens förskola har fyra avdelningar med barn från 1 år upptill 6 år. Förskolan har en stor gård som ligger i nära anknytning till en stor park. Vi har en kock som lagar all maten på plats.

Vad innebär arbetet?
Arbetet innebär daglig omsorg om barn i åldrarna 1-6 år. Som Resurspedagog hos oss är du delaktig i såväl det pedagogiska arbetet som den omvårdande delen på avdelningen, och tillsammans med övriga kollegor i verksamheten på förskolan i stort. Du förväntas också vara delaktig i dokumentationen av pedagogiska processer och i reflektioner över barns lärande. Du deltar i alla vardagssituationer i förskolan och verkar för en god samverkan med barnens vårdnadshavare. Hela arbetslaget samverkar kring dagens alla moment, med fokus på att vi alla är varandras arbetsmiljö.

Vem söker vi?
En resurspedagog med kunskap om och erfarenhet av Epilepsi hos barn. Du kommer att fungera som en extra resurs på en yngrebarns avdelning och vilja arbeta med barns utveckling och lärande. Du har en viktig roll i barnens dagliga pedagogiska och sociala sammanhang. Då du kommer att följa ett barn under sin dag på förskolan är det viktigt att du är en stabil och närvarande pedagog som stöttar barnet i samtliga dagliga situationer. Du förväntas kunna samarbeta med vårdnadshavare och personalen på förskolan. Du ska även kunna arbeta bra med andra människor, vara lugn, stabil och lyhörd. Du ska ha en positiv attityd till ditt arbete.

Vårt erbjudande

Dungen är en förskola som ligger nära natur och kommunikationer. 

Fri pedagogisk måltid 

Mer information och ansökan
Om du har några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Ledningsstöd Shirin Nahavandchi Shirin.Nahavandchi2@solna.se

Facklig kontaktperson är Riita Salokangas-Davidsson, Riita Salokangas-Davidsson@solna.se

Tjänsten är en visstidsanställning på 75% med tillträde omgående.

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 10/11-2018. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Solna stad har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster.

Solna är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls. Vår vision är att Solna ska vara en levande och trygg stad, som förenar hållbar utveckling med en god ekonomisk hushållning för att trygga framtidens välfärd. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, utmärkta kommunikationer, förstklassig samhällsservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud. Solna stad är nu inne i en spännande utvecklingsfas, befolkningen växer och många företag söker sig hit.

Dela detta jobb

Resurspedagog till förskolan Dungen

Solna stad