skoljobb.se

Resurspedagog till Furulundskolan

Företag Halmstads kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-18

Ansök nu

Resurspedagog till Furulundskolan

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 14 300 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 600 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset.

Furulundsskolan är en f-9 skola med över 700 elever som är belägen i de östra/centrala delarna av Halmstad.
Vi arbetar efter en Helhetsidé där vår skolutveckling utgår från våra lokala behov. Helhetsidén innehåller röda trådar i undervisningen på hela skolan. Trygghet och studiero är grunden till allt lärande, därför har vi stort fokus på detta. Under läsåret 2018/19 lägger vi mycket fokus på att eleverna ska känna sig trygga under hela sin skoldag. På Furulundsskolan har elevhälsoteamet ett nära samarbete med pedagoger i skolan och på fritidshem.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en resurspedagog som vill vara med att ta ansvar för elevernas trygghet, studiero och måluppfyllelse. Dina arbetsuppgifter utgår från de behov eleverna och klasserna har och kommer att förändras efter skiftande behov. I uppdraget ingår att vara ett extra stöd för eleverna. Du kommer att tillsammans med andra resurspedagoger ansvara för elevernas raster. Du kommer att ha ett nära samarbeta med både lärare och elevhälsan.

KVALIFIKATIONER
Du har troligen en lämplig högskoleutbildning och har förhoppningsvis pedagogiska meriter. Du har en stor förmåga att bygga positiva relationer med elever med skiftande behov och har en mycket god samarbetsförmåga. Du är kreativ och problemlösningsfokuserad. Du gillar att leka, spela och vara aktiv tillsammans med barn. IT-kompetens är också meriterande. Du har ett lågaffektivt bemötande av elever.
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet för arbetet.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Om du erbjuds anställning inom barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Resurspedagog till Furulundskolan

Halmstads kommun