skoljobb.se

Resurspedagog till grundsärskolan

Företag Hammarö kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-01

Ansök nu

Resurspedagog till grundsärskolan

På Hammarö är du alltid nära. Nära vattnet, skogen, staden och naturen. Vi är även nära varandra.

Hammarö är en attraktiv boendekommun. Vi vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Kommunen har drygt 16 000 invånare och huvudorten är Skoghall. Med 54 kvadratkilometer är vi till ytan en av Sveriges minsta kommuner, vilket gör att det alltid är nära till naturen såväl som till kommunens service. Hammarö kommun växer, har goda resultat och bra verksamheter med stolt personal.

För att skapa en bra miljö för Hammaröbor samarbetar vi och sätter alltid invånaren i centrum. Vi söker dig som vill vara med på resan att forma framtidens Hammarö och skapa förutsättningar för att våra Hammaröbor ska trivas. Att kunna bo, leva och andas ut.

På Hammarö väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag.

Hammarö kommun växer och har goda resultat och bra verksamheter med stolt personal. Vi söker personal som vill vara med på resan att forma framtidens Hammarö. Vi skapar förutsättningar för att våra barn och elever ska växa och utvecklas till trygga individer. För att alla ska trivas samarbetar vi och sätter alltid barnen och eleverna i centrum och ser individens behov som huvudfokus.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en resurspedagog till grundsärskolan i Hammarö kommun som bedriver verksamhet med elever från åk.1 till åk.9. Tjänsten har sin placering inom 1-6 verksamheten på Lillängsskolan.
Som resurspedagog inom grundsärskolan ställs krav på både självständighet och samarbetsförmåga eftersom arbetet innebär både samverkan med andra men också eget pedagogiskt ansvar, Som resurspedagog i grundsärskolan är det viktigt att du har förmåga att se pedagogiska lösningar för att stimulera våra elever till utveckling. Vi utgår från att du står stadigt i skolans värdegrund och kan omsätta läroplansmålen i en undervisning av god kvalitet. Inom grundsärskolan ligger även del av tjänst inom fritidsverksamheten.
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse, befattningens omfattning är 80% semestertjänst.

KVALIFIKATIONER
Du har en pedagogisk högskoleutbildning eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande med kunskap om och erfarenhet av arbete i grundsärskolan, tecken som stöd och Pecs.

Det är viktigt att du kan skapa en god miljö för lärande genom tydliggörande pedagogik samt har förmåga att skapa goda relationer med elever, föräldrar och personal.

Du är ansvarsfull, flexibel och strukturerad i ditt arbetssätt och bidrar till att skapa de bästa förutsättningarna för våra elever att tillägna sig kunskaper och utvecklas positivt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Intervjuer kan ska löpande under ansökningstidens gång.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Resurspedagog till grundsärskolan

Hammarö kommun